• C Novo mesto
  • 01:25
  • Sob, 21.05.2022

FOTO: Novi POP-tvjev sanjski moški snel masko, novinar močno presenečen

Dekleta na ulicah Ljubljane so bila vidno presenečena, ko so od skrivnostnega moškega dobila rdečo vrtnico. Z zanimanjem so si ga ogledovale in se spraševale, kdo se skriva pod masko.  Letošnji sanjski moški je več kot očitno že izbran, saj so na uradnem Instagram profilu Sanjski moški že delili njegovo fotografijo. »Nekaj se v mestu dogaja! Sanjski moski vas čaka v centru Ljubljane – poiščite ga! #zdaj« so zapisali pod fotografijo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

Kdo se skriva za masko?

Tudi v informativni oddaji Svet na kanalu A so ga delno razkrili, ko je snel masko, a so njegov obraz nemudoma zameglili. Ob njegovem razkritju je bil novinar Aleksander Pozvek  močno presenečen. Na vprašanje, kakšna dekleta pričakuje, je odgovoril očitno nekaj nespodobnega, saj so v režiji pri odgovoru zapiskali z zvočnim signalom, ki ga uporabljajo ob obscenih, neprimernih izjavah. Lahko sicer že ugibamo, da je letošnji sanjski moški postaven in visok, vse ostalo pa bodo ustvarjalci najverjetneje razkrili zelo kmalu.

Če želite našega novega Sanjskega moškega spoznati, je prijavnica za dekleta še vedno odprta. Prijave so na sanjskimoski.si.

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

N. D.; Foto: POP TV