• C Novo mesto
  • 09:39
  • Ned, 26.06.2022

FOTO: Slovenka se je vrnila v Bar, sledila je drama! Komaj so jo ustavili, da ni skočila …

Ksenija Kranjec se je tik pred velikim finalom srbskega Bara vrnila v ta šov, potem ko je bila diskvalificirana. »Počutim se ekstra, ker sem se vrnila. Pogrešala sem Dejano, Davorja in Sanjo in druge. Ne vem, ali je njim všeč, da sem se vrnila, a jaz sem vesela,« je dejala, ko je skupaj z njeno ljubeznijo Ivanom Neškovićem in Svenom stopila skozi vrata stanovanja. A če je slovenska starleta še pred kratkim objavljala skupne slike, ki razkrivajo, da sta »zaljubljena bolj kot kadarkoli«, je resnica prišla na dan, ko sta se vrnila v Bar. Ksenija je povedala dekletom: »Z Ivanom ne moreva funkcionirati zunaj. Iskala sem mu službo, v Avstriji, Sloveniji, v 5 minutah sem mu uredil službo v Beogradu, zlahka bi se preselil, on pa da ne bo delal! Ni še dorasel.«

Spet je vse odšlo izpod nadzora

Kasneje sta si marsikaj povedala v obraz. »Ko potrebujem 10 minut, da uredim stvari, delam na Instagramu, ti rečem, pusti me … ti rečeš naj pridem v posteljo. Potem kričiš. Potrebujem uspešnega moškega, od ljubezni se ne živi! Niti otrok te ne ljubi, ne mama, ne oče, nimaš službe, nič si,« je med prepirom vpila Slovenka. Nato je prepir med enim izmed največjih zapeljivcev v šovu in slovensko starleto povsem ušel izpod nadzor. Zaradi njunih prepirov nihče od natakarjev ne more biti miren, ker ne izbirata časa ali kraja, ko bodo začeli svojo vojno. Bliža se finale resničnostnega šova, saj bo že v nedeljo znano, kdo bo bogatejši za 30.000 evrov in prav zato se je v zadnjih dneh situacija med tekmovalci zapletla. Po drami, ki se je zgodila v stanovanju, se je Ivan odločil spakirati stvari in oditi ven. Noč je preživel v službi, spal je v Baru, ker ni hotel biti blizu Ksenije.

Na balkonu

Preden je s svojimi stvarmi zapustil stanovanje, je jezno rekel: »Vedno sem bil moški, vendar ne moreš biti moški za ljudi, ki zate niso ljudje, ki ne znajo spoštovati določenih stvari. Zdaj bom naredil, kar moram, kot svoboden človek, ne bom se zavajal z nepomembnimi ljudmi,« je rekel, nato pa se obrnil in odšel. Ksenija je odšla ven na teraso in ko je prišel Marko, se je pretvarjala, da želi skočiti s terase. Seveda ji je slednji to preprečil, ona pa je še vedno govorila o Ivanu. »Pretepel me bo, nor je,« je rekla.

Če to ni resničnostna limonada …

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno v mestu. Ksenija Kranjec je še edina Slovenka v tem šovu. Tako kot Jan Klobasa je tudi Lara Goršek Kos sta šov predčasno zapustila, menda zaradi psihičnih pritiskov. Ksenija Kranjec je bila diskvalificirana zaradi nasilnega obnašanja do Ivana Neškovića.

N. D.; Foto: Kurir TV

dolenjske toplice
oglaševanje