• C Novo mesto
  • 03:06
  • Čet, 29.02.2024

FOTO: Tekmovalka šova Sanjski moški v šoli snemala za OnlyFans, učence vabila na uro spolne vzgoje

Slovenske novice poročajo, da je zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Ana Pusovnik s fotografom vstopila v šolo in v razredu posnela vroče fotografije, ki jih je nato objavila na družabnih omrežjih. Za nameček pa je k ogledu vročih vsebin povabila osnovnošolce, natančneje učence tretjega razreda. »Dobrodošli učenci pri uri spolne vzgoje. Moji pridni učenci me že čakajo, jaz pa vsa pohotna stopam pred šolsko tablo v vročih petkah in mini krilu. Poglej si več na profilu,« je zapisala Pusovnikova na svojem profilu OnlyFans, strani, ki ponuja vsebino za odrasle.

Po poročanju omenjenega portala so se na ravnateljico seveda obrnili številni zgroženi in zaskrbljeni starši. »Inšpektorat je bil obveščen, a glede na to, da te osebe niso zaposlene na šoli se jih ne tiče. Na policiji so rekli, da bodo zadevo preiskali,« je zaupala v pogovoru. Ana ob tem dodaja, da je bil zapis fantazijski ter da ni vabila učence 3.c razreda k ogledu fotografij.

Platforma OnlyFans, ki ponuja različne vsebine  uporabnikov proti plačilu, slovi pa predvsem po pornografiji oz. vsaj seksualno eksplicitnem materialu, je na srečo marsikatere Slovenke obrnila ploščo. Po novicah, da bodo z lanskim oktobrom močno omejili seksualno eksplicitne vsebine, so  sporočili, da so si premislili. OnlyFans je najprej sporočil, da bodo uvedli nova pravila uporabe, ki bodo bolj stroga do objavljanja seksualno eksplicitnih vsebin. Odločitev naj bi sprejeli zaradi pritiskov morebitnih investitorjev in finančnih partnerjev. Dan kasneje pa je podjetje sporočilo, da so »pridobili potrebna zagotovila, da lahko nadaljujejo s podpiranjem njihove raznovrstne skupnosti ustvarjalcev in da so preklicali načrtovano spremembo pravil.«

Dela marsikaj …

Dodajmo, da je Ana svojim sledilcem na Instagramu pred časom razkrila, da je po izobrazbi frizerka, kar tri leta pa je opravljala delo prodajalke. Preden se je odpravila v sanjski resničnostni šov je delala tudi kot kontrolorka v proizvodnji. Nobeno delo mi ne smrdi in marsikaj  znam! V življenju skrbim zase, kuham, pospravljam. Živim sama s svojo psičko v najemniškem stanovanju!, je povedala na Instagramu, mediji pa so bo tem zapisali, da Ana v sklopu popoldanskega s.p. opravlja tudi delo vizažistke, tako da ji izzivov resnično ne zmanjka.

N. D:, Foto: POP TV