• C Novo mesto
  • 12:30
  • Pet, 19.04.2024

FOTO: To morate videti! Julija tokrat odrezane roke ni skrila pod obleko

Ena izmed glavnih protagonistk zavarovalniške goljufije, imenovane afera Odrezana roka, Julija Adlešič se je vrnila v življenje, ki ga, tako razkrivajo njene Instagram objave, zajema s polno žlico. Po tem, ko se je zaporniška zgodba za mladenko letos poleti zaključila, saj je bila zaradi sodelovanja pri zavarovalniški goljufiji skupaj s Sebastienom Abramovim po letu in sedmih mesecih odpuščena iz iškega zapor, je obrnila nov list v svojem življenju. Iz objav je razvidno, da je nekaj časa preživela tudi v Monaku, državi bogatašev in luksuza. S kom se je tja odpravila, ni znano.

Svetlolaska je vedno zelo lepo urejena od nog do glave, njene fotografije spominjajo na fotografije spletnih vplivnežev. Kot pišejo slovenske novice, pa ponavadi roko, ki ji je bila odrezana in prišita nazaj, spretno skrije pod šal ali obleko. Ker jo vedno skrije, ni znano, kako je sedaj videti njena roka. »Tokrat je pozirala v obleki s kratkimi rokavi in roko spretno skrila za obok vrat,« še piše omenjeni portal. Fotografijo, poleg katere je Julija zapisala: »Delaj vse z ljubeznijo.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julija Adlešič (@julija.adlesic)

Na sojenju Abramovu zaslišali sorodnike pokojne Vebrove

Na celjskem okrožnem sodišču se je medtem nadaljevalo sojenje Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber marca 2015. Sodni senat je tokrat zaslišal štiri sorodnike Vebrove, medtem ko tudi danes na sodišče ni prišlo Abramovo dekle Julija, čeprav je bila vabljena kot priča.

Kot je povedal policist, ki je prišel na kraj dogodka, je Abramova našel v objemu Sarine mame, Sara pa je ležala na tleh. Ocenil je, da je bil Abramov vidno pretresen, govoril je, da bo sebe ubil, če bo Sara umrla. Po njegovih besedah je zdravnik Abramovu dal pomirjevalo, da se je umiril, saj je bil zelo vznemirjen in ni znal razložiti, kaj se je sploh zgodilo.

Sarina teta je povedala, da jo je brat poklical in ji rekel, da je Abramov ponesreči ustrelil Saro in je ta umrla. Potem se je skupaj z možem odpeljala pred hišo Vebrovih, vendar noter nista smela vstopiti. Izvedela sta, da se je Abramovu puška sprožila. Dejala je tudi, da sta imela Abramov in Sara ljubeč odnos in da jo je Abramov imel rad. Dodala je še, da naj bi Abramova policija po dogodku odpeljala v Psihiatrično bolnišnico Vojnik.

Abramov je bil lani novembra sicer skupaj s svojima staršema in Adlešičovo že obsojen v zadevi odrezana roka, v kateri je priznal zavarovalniško goljufijo. Starša Adlešičeve sta na zadnji obravnavi pričala, da je Abramov zvezo z njuno hčerjo začel leta 2013, kar pomeni, da je bil dve leti istočasno v zvezi s Saro in Julijo.

Abramov, ki je zaradi domnevnega umora Vebrove v celjskem priporu, zanika obtožbe. Med preiskavo je dejal, da jo je ustrelil po nesreči med čiščenjem puške, saj da je bil prepričan, da v cevi ni nabojev

N. D.; Foto: Instagram