• C Novo mesto
  • 09:44
  • Pet, 27.01.2023

FOTO: Uf, Carmen uresničila grožnjo, razkrila moškega, ki ji pošilja preverzna sporočila

Priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica Carmen Osovnikar, ki smo jo spremljali v šovu Sanjski moški in Vražje dame, je sklenila, da tokrat v svoji Instagram zgodbi razkrije nespodobna sporočila, ki jih dobiva. Že pred časom je namreč dejala, da ima takšnih nespodobnih sporočil, ki jih dobiva dnevno, dovolj in da bo odslej vse tudi javno objavila.

»Kaj temu ni jasno? A to si hotel, da te javno objavim? Evo ti zastonj reklamo,« je Osovnikarjeva zapisala poleg objave, iz katere je razvidno, da prejema neprimerna sporočila, da pa jo mnogi tudi kličejo, a se jim na klice ne odziva. »Rad bi te pof****. A si kaj poredna? Luškana, a bi se igrala? A pridem do tebe,« so se glasila sporočila osebe, ki očitno vztraja pri pisanju, četudi se Osovnikarjeva nanj ne odziva. A moški, ki ga je izpostavila, ni edini, ki ji piše nespodobna sporočila in jo celo kliče. …

Buri moško domišljijo

A dodajmo, da Carmen  na družbenem omrežju večkrat buri moško domišljijo, saj za eno izmed erotičnih trgovin pomerja seksi perilo, vse skupaj pa objavilja v Instagram Storyih. Upamo si trditi, da je marsikdo ostal brez besed ob njeni postavi, saj gospa namreč šteje 40 let. Carmen je pred časom za portal njena.si povedala, da se preživlja s svojim podjetjem, ki posreduje pri najemanju kreditov, večinoma pri avstrijskih bankah. Poleg tega dela tudi kot svetovalka direktorja v večjem podjetju.  Nekoč se je imenovala Karmen Polner, bila pa je znana med mariborsko smetano, kot žena gostinca Nikija Polnerja.

N. D.; Foto: POP TV