• C Novo mesto
  • 23:53
  • Pet, 20.05.2022

FOTO: Uf, slovenska vplivneža pokazala hišo, vredna je skoraj 400 tisočakov

Tejo Jugovic poznate pod nadimkom Cool mamacita in je ena izmed najbolj prepoznavnih vplivnic pri nas. Njena medijska prepoznavnost se je začela v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, predvsem zato ker je tam spoznala življenjskega sopotnika Janija Jugovica. Sedaj se s svojo družino iz prestolnice selita v Selo pri Ihanu, v naselje novih pasivnih hiš.

»In moje srce je pri tebi coolfotr. In malo tudi v Ihanu. Pri tejle najini najlepši zgodbi, ki jo piševa skupaj. Tako sem srečna, da zaradi tebe prestavljam gore in grem tako velikokrat preko sebe. Zaradi tebe jo imam. Najlepšo našo hiško. Zaradi tistega tvojega: ‘A si srečna?’ in ‘Midva sva Teja pa Jani. Vse bova.’ Hvala, ker verjameš vame še bolj kot verjamem jaz, in hvala, da skrbiš, da je odgovor na tvoje vprašanje vedno pritrdilen. Ja. Srečna sem. Najsrečnejša,« je Tea obelodanila na Instagramu, potem ko je par objavil fotografijo nove hiše. Za lokalni portal Ljubljanainfo je sicer razkrila, da sta z Janijem za hišo odštela 389.900 evrov. »To je cena za hišo samo, v četrti gradbeni fazi, kar pomeni, da je treba, dodati v hišo še toplotno črpalko, rekuperator, vrata, kopalnico, kuhinjo, opremo, sobe, parket …O končni ceni ne bom razmišljala, ker me že zdaj želodec boli,« je dodala.

»Najbolj se veselim to, da bom imela svoj prostor, kjer bom zunaj v miru spila svoj čaj. Da bom lahko več zunaj, se povzpela na sosednji hrib in da se ne rabim z avtom peljati nekam, da grem lahko na sprehod. To, da bomo imeli hišo prilagojeno tudi našim željam. Jani bo imel prilagojeno kuhinjo za snemanja receptov, sama bom imela svoj kotiček za snemanje ”Čajev s Tejo”, Sia in Inaj pa bosta imela svojo sobo, Taj bo imel svojo sobo, kjer se bo lahko v miru učil. Se mi zdi, da bomo res umaknjeni od mestnega vrveža, tega tempa in stresa in se mogoče tam bolj umirili,« je Cool mamacita povedala za portal domzalec.si.

Nekateri pa še danes vidijo spletne vplivneže kot brezdelneže, ki ne hodijo v službo in se le “afnajo” na družbenih omrežjih …

N. D.; Foto: Instagram