• C Novo mesto
  • 10:50
  • Ned, 02.10.2022

FOTO: V Baru še lezbična afera Slovenke! »Prizna, da služi denar z golimi slikami, strast do pa žensk skriva«

Potem ko jo je izpadla tekmovalka očrnila, češ da se ukvarja s prostitucijo, srbski mediji izbrskali vroče fotografije, najbrž iz enega od njenih preteklih resničnostnih šovov.

Tekmovalka srbskega resničnostnega šova Bar Ksenija Kranjec ne skriva, da ima račun na omrežju Only Fans, kjer služi denar s svojimi golimi fotografijami. A vseeno se o njej vsak dan kaj napiše v srbskem rumenem tisku. Potem ko jo je izpadla tekmovalka očrnila, češ da se ukvarja s prostitucijo,  tokrat Kurir navaja, da je zamolčala nagnjenost istemu spolu.

Vroče fotografije

»Kranjčeva je že večkrat poudarila, kako odprta je in ničesar ne skriva, lezbična dejanja, h katerim je nagnjena v zasebnem življenju, pa je spretno skušala prikriti. Na  fotografijah je imela Ksenija lase spete v čop, medtem ko se poljublja z dekletom. Obe sta stisnila ustnice, že na naslednji fotografiji pa sta se dotaknila z jezikom in se božali. Na eni izmed fotografij  je celi razvidno, da se Ksenija rada orgija tako z moškimi kot ženskami. Oblečena je bila v črno majico s kratkimi rokavi in ​​hlačke s tangicami enake barve. Nosila je črn klobuk z rjavim puhom. Bosa je stala na ploščicah prostora, kjer se je dogajala akcija, in zdi se, kot da Kranjčeva ne bi vedela, da jo fotografirajo. Medtem ko se je neka punca sklanjala, je Ksenija naslonila roko na hrbet ter jo z zobmi zagrizla in poljubljala po riti. Tudi ona je bila v takem položaju, da je do izraza prišla njena zadnjica, fant, ki je stal za Slovenko, pa je glavo premaknil proti njenemu ozadju,« piše omenjeni portal in objavlja fotografije, ki so najbrž iz kakšnega resničnostnega šova v katerem je bila že udeležena.

Nominirana zaradi pljuvanja

Kot veste, se je privlačna Slovenka v šovu  spustila v čustveno razmerje z Ivanom Neškovićem, njenemu dosedanjemu bivanju v Baru pa sledijo številni škandali. Ravno zato je danes nominirana in se je pridružila Sanji, Damirju, Aleksi in Svenu v nocojšnjem Baru.  Ivana je namreč med dolom v Baru pljunila v obraz voditeljica Jelena pa je dejala, da je “to je čustveno in fizično nasilje” ter da se bo zato pridružila ostalim nominirancem na vročih sedežih!

N. D.; Foto: Kurir TV