• 7.65C Novo mesto
  • 04:24
  • Pet, 29.05.2020

Ganljiv zapis slovenskega novinarja: Ne glede na žalostno situacijo sem še vedno našel razloge za smeh in zabavo

»Zvok stojala s kemoterapijami je po prazni avli odmeval glasneje kot običajno. S cimri smo si privoščili nekaj zraka in se nato vrnili na oddelek. Medicinske sestre smo hecali, da si bomo zvečer naročili taksi in obiskali katero od zabav za noč čarovnic. Šalile so se z nami in nas spraševale, kako za vraga se bomo v taksi spravili vsi trije, vsak s svojim stojalom, pa smo se smejali ob ideji, da bi jih preprosto držali čez odprto okno.

Spomnim se občutka. Zabaval sem se kljub vsej agoniji, ki sem jo prestajal. Ne glede na žalostno situacijo sem še vedno našel razloge za smeh in zabavo. Vedel sem, da bom, če obupam na sabo, izgubil pravzaprav vse.

Ker navsezadnje je to tisto kar največ šteje. Imeti ob sebi ljudi, ki jih imaš rad. ❤️« se glasi del zapisa, ki ga je na facebooku objavil Denis Malačić radijski in televizijski novinar, ki danes dela na Planet TV in je v zadnjem letu šel skozi težko preizkušnjo.

KO MINE LETO

Zvok stojala s kemoterapijami je po prazni avli odmeval glasneje kot običajno. S cimri smo si privoščili…

Objavil/a Dennis Malacic dne Četrtek, 31. oktober 2019

Zbolel je namreč za razširjeno obliko raka na modih.  »A vse ima svoj namen. Tudi ta trenutek. In vsak, ki se nam zgodi, je vreden hvaležnosti. Tudi, če se nam zdi, da je slab. Štejemo jih lahko do neskončnosti, a dokler so in dokler jih lahko doživljamo, smo srečni že sami po sebi. In, če se kdaj zdi, da postaja pretežko in da dalje več ne bo šlo… se spomni vseh tistih, ki verjamejo vate. Ki te imajo radi, ki si želijo, da bi ti uspelo in ki te nočejo izgubiti.«

NaDlani.si; Foto: facebook