• C Novo mesto
  • 21:33
  • Sob, 04.12.2021

Gino ostal brez besed, na posnetku je bil Tjašin fant! »Sedem let fant hodi k tebi, ti ga pa tukaj ser***«

V šovu Kmetija je izpadel tekmovalec Tadej, ob vrnitvi iz arene je člane družine pričakalo presenečenje: gospodarica Nada jim je zvečer pripravila filmski večer. A namesto filmov so se  začeli predvajati posnetki, v katerih so tekmovalce nagovorili njihovi najbližji. Največji šok je doživel Gino, ki je ostal brez besed, saj se je v posnetku namenjenemu Tjaši pojavil Tjašin dolgoletni fant. Postavni mladenič je bil sicer vesel posnetka svojih domačih in prijateljev. Saj veste, poleg Nine in Ambroža, ki po šovu že načrtujeta skupno prihodnost, sta veliko obrvi dvignila mlad Primorec in mlada Prekmurka, ki sta vezi spletla že takoj na začetku.

Sta pa ‘golobčka’ že prej imela malce težav. »Malo me je prej razjezil Gino, zato me ni bilo na zajtrk,« je pred dnevi povedala Tjaša v pogovoru s sotekmovalko in razkrila, da Gina skrbi razdalja – ona živi v Mursko Soboti, Gino pa prihaja iz Tolmina. »Zelo zapleteno je tukaj. Težko se je z nekom povezati, ko igraš igro. In zdaj se to dvoje trčilo. Na to, kar imava midva, ne gledam kot na igro,« je o vsem skupaj dejal postavni mladenič. Tudi najstarejši tekmovalec Franc je opazil, da sta si tekmovalca zelo blizu, kar mu v času snemanja ni bilo všeč, saj je vedel, da Tjašo zunaj nekdo čaka. »Kar se tiče pa Tjaše, sem videl, ko je imela rojstni dan … Fant, sedem let ga ima, tega nisem vedel, če mi ne bi drugi povedali. Sedem let imeti fanta, ki hodi k tebi domov, ti ga pa tukaj ser*** z drugim. Pa to se vidi! Saj vidim, ne govori mi, da ti je kot brat. Dej dej dej. Brat te bo vlačil okoli, ja. Tisti, ki je sam, in tista, ki je sama, lahko zaradi mene delata, kar hočeta. Če imaš pa zvezo …« se je glasila kritika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Podgornik Gino (@ginopodgornik)

Sicer pa je Tjaša medtem ko je odgovarjala na vprašanja gledalcev povedala je, da ji je Gino kot brat, zato gre sklepati, da sta ostala zelo dobra prijatelja, kaj več pa med njima očitno ni … Lepa tekmovalka Kmetije pa tudi  ni več v razmerju s svojim dolgoletnim fantom, s katerim sta bila par več kot pet let.

N. D.; Foto: POP TV