• C Novo mesto
  • 15:48
  • Pon, 25.09.2023

Gregor Čeglaj je šel korak predaleč: Zakaj si to naredil, lahko mu uničiš družino, kaj pa otroci …

Sanjski moški Gregor Čeglaj je tokrat razkril kakšne osebe so v resnici Katarina Benček, Coolmamacita, Coolfotr, Lepa Afna … Pri Benčkovi se je spravil na njen nakit, češ da je iz Kitajske in tipičen primer ‘dropshippinga’. Potem jo pokaže v enem videu, v katerem govori, da v Sloveniji ni dovoljeno biti slaven, uspešen in dobre volje. Gregor pove, da je vse to bil, preden je doživel medijski linč zaradi ocenjevanja deklet. Po njegovih navedbah naj bi ravno Katarina klicala dekleta in spodbujala, da spregovorijo in obsodijo njegovo ocenjevanje deklet od 1 do 10.

Med drugim je objavil posnetek, kako je po spornem Čeglajevem ocenjevanju deklet Jani Jugovic, bolj znan kot Cool Fotr, poslal glasovni posnetek voditelju Peru Martiču in dejal da je bil to zadetek v polno. Kar je objavil oz. slišal o Janiju raje ne bomo pisali. »Jaz bom pač neki objavil, mislite si sami kar hočete. Ne bom komentiral nič, to je čist dost kar sem naredu. Marsikdo se sprašuje, zakaj si to naredu. Lahko mu uničiš družino, kaj pa otroci … A tudi moja družina je trpela.« Za konec Čeglaj še poziva naj prenehamo s sovražnim govorom …

 

Dobrodelni event

Je pa nekdanji akter šova Sanjski moški napovedal, da se bo vrnil v Slovenijo a le, če bo organiziral dobrodelni boksarski event in bomo sprejeli njegov izziv. »Že nekaj časa nazaj sem izzval novega sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka in zaenkrat ni bilo še odgovora. Zdaj mu dajem zadnjo možnost, da sporoči v 48 urah mojemu bratu odgovor. Drugi izzvani je Coolfotr, tretji pa fant od Katarine Benček Marko Pavlovič.  Mislim, da smo si vsi štirje nekako podobni fizično, tako da ne bo noben v prednosti in bo dvoboj lahko ‘fer’. Z boksom se nisem nikoli ukvarjal, rad bi se naučil nekaj novega in nekaj o tem športu, ker so mi vsi rekli, da je čudovit, naučiš se ogromno samodiscipline. Hkrati je tudi prisotna dobrodelnost, kar je zelo pomembno,« je ob zaključku še napovedal Gregor.

N. D.; Foto: Instagram