• C Novo mesto
  • 03:56
  • Tor, 21.03.2023

Gregor Čeglaj ni držal obljube: je vse to počel le zaradi pozornosti!?

Gregor Čeglaj, se je na slovenski estradi najprej pojavil kot glavni akter šova Sanjski moški, a tam ljubezni ni našel. Sledilo je kontrovezno ocenjevanje znanih Slovenk v youtube šovu Pera Martića, zatem pa napad na slovenske vplivneže in vplivnice, v katerem je razkril marsikatero skrivnost in povedal tudi kaj, kar ne bi smel. V začetku leta pa se je odločil za drastično potezo, ki je šokirala mnoge njegove oboževalce in spletne prijatelje. Gregor je namreč sklenil, da si bo izbrisal tudi svoj Instagram profil, na katerem je imel več kot 100 tisoč spletnih prijateljev. Ti so namreč radi spremljali njegove zgodbe, utrinke iz ZDA. A kot kaže, profila le ni izbrisal, saj je  dodal novo objavo, kar pomeni, da je še aktiven. Zakaj je napovedal izbris in tega ni storil, ni znano …

Ni bilo prvič, da je brisal po družabnih omrežjih

Spomnimo, Gregor je leta 2021 blokiral tekmovalko v šovu Ano Pusovnik, ko ga je obtožila, da ni nič boljši od nje, ker se tudi sam rad fotografira pomanjkljivo oblečen. Anini oboževalci so se takrat obrnili proti Poptevejevemu ženinu. Ena od njenih sledilk, menda je bila mladoletna, je z Gregorjem navezala stike in se z njim, vsaj tako kaže, prerekala o njegovih in Aninih fotografijah. Takratna zvezda POP TV pa je očitno potrebovala premor od pozornosti javnosti, saj je izključila svoj profil na Instagramu in izbrisal profil na Facebooku.

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Spomnimo, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Lansko sezono je to bil tridesetletni  Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. Kot ob tem navaja wikipedia je Stanka Prodnik po ogledu 2. sezone za Mladino napisala, da je bila ta franšiza zastarela že ob prihodu v Slovenijo in da danes ta domačijski populizem in neokonservativno zahojenost gledajo le še med Tirolsko in Bolgarijo. Sanjskega moškega je označila za nerazgledanega mišičnjaka. Nekatere je zmotil profil tekmovalke Ane Pusovnik na OnlyFans, plačljivi spletni platformi za odrasle.

N. D.; Foto: POP TV