• C Novo mesto
  • 11:35
  • Sre, 12.06.2024

Gregor Čeglaj razkril s koliko dekleti iz šova je sek***! Z eno celo že leto dni pred Sanjskim moškim

Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj s svojimi objavami v zadnjem času dviguje vse več prahu. Nedavno je brez dlake na jeziku kritiziral znane Slovence, Tejo in Janija Jugovica je naprimer primerjal z banano, za Katarino Benček pa je rekel, da je ‘največje govno’.

 

S katerimi puncami je imel spolne odnose?

Sedaj pa je odgovoril na vprašanje, ki, tako se mu zdi, vse najbolj zanima in sicer s katerimi puncami je imel spolni odnos. »Povedal bom samo s katerimi sem, detajlu ne bom komentira. Zadnja punca ki je prišla na rdeči preprogi, Lara, z njo sem leto pred šovom se dobival, medtem se je zgodil tudi seks. Po šovu sem izbral Anjo sva se odločila, da bo ona pri meni v hotelu prespala, nisva reševala sodokuja, zgodil se je seks, dva dni kasneje pa še so nesreči tudi pri meni doma. Hvala bogu, to je vse kar sva imela … Zadnja oseba s katero sem se podružil pa je bila Tjaša. Pač punca je rabla nekje prespat, edino osebo in je mene poznala v Sloveniji, pa sem ji odprl vrata, je sledilcem zaupal Gregor in obenem dejal, da ve, da je narobe, da dotične informacije daje v javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MlakerLara (@mlakerlara)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@tjasa.kr)

Še enkrat bi lahko nastopil v šovu?

Je pa med drugim tudi razkril, da je bila njegova cena sodelovanja v šovu Sanjski moški okrog 10.000 evrov. Dodal je, da če bi se danes še enkrat odločal za nastop v Sanjskem moškem, bi zahteval petkrat več. Pravi, da so bile celo ideje, da bi spet nastopil v šovu, a menda glavni producent nad tem ni bil navdušen. Čeglaj ob tem dodaja, da mu nikoli ni bilo žal, da je nastopil v šovu.

N. D.; Foto: youtube