• C Novo mesto
  • 02:40
  • Tor, 21.05.2024

Gregor Čeglaj spet šokiral na Instagramu, potem ko si je ogledal novega Sanjskega moškega

Resničnostni šov Sanjski moški ima že elemente drame! Spoznavni večer se je nadaljeval, ozračje pa je postajalo vse bolj napeto. Nekatera dekleta so se potrudila, da so prišla do vsaj kratkega pogovora s sanjskim Blažem, v sobi, kjer so dekleta čakala na svojo priložnost, pa je bilo opaziti zavijanje z očmi, opravljanje, posmehovanje.

»Nisem pričakovala, da se bo začelo že tako hitro to dogajati,« je recimo komentirala Žana. »Nasprotna stran kavča je opazila zavijanje z očmi, posmehovanje, grde poglede … v glavnem neprimerno vedenje.« Podobno je opazila tudi Maja, ki je dodala, da se počuti, kot da ima na drugi strani sovražnice iz osnovne šole, ki opravljajo. Blaž je za nameček moral podeliti belo vrtnico. Zaupal je, da se je odločal med tremi dekleti, naposled je vrtnico, ki nudi zaščito, podelil Pii in tako presenetil vse.  za Konec je moral podeliti še rdeče vrtnice dekletom, za katera želi, da ostanejo. Med 16 kandidatk za srčno izbranko (Pia je bila že tako varna z belo vrtnico) je moral podeliti 14 vrtnic. Dekleti, ki vrtnice nista prejeli in sta se morali posloviti, sta bili Nastja in Mia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

Prihajajo stare znanke iz šova?

Za nameček se je oglasil še Gregor Čeglaj, Sanjski moški prve sezone in pokomentiral novo sezono omenjenega šova. Na Instagram Story je dejal, da sta bratom Urošem peljala v Dallas in da sta se ob gledanju prve oddaje dodobra nasmejala. Po njegovih besedah imajo punce zelo močan karakter in glede na to, da pozna Blaža, je mnenja, da ga bodo pojedle.  Svoje sledilce pa je morda še najbolj šokiral, ko je dejal, da bodo v šov vstopile tri tekmovalke iz prejšnje sezone(Tjaša, Pia in Lara), ter dodobra premešale štrene!

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Kakor koli, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

N. D.; Foto: POP TV