• C Novo mesto
  • 16:45
  • Sob, 04.02.2023

Gregor razkriva, kaj naj bi tekmovalke Sanjskega moškega počele na Merlakovi ladji: Lara je bla z njim, p** jo je …

A to še ni vse …

Če spremljate šov Sanjski moški, potem veste, da je v šesti oddaji šova prihod treh deklet iz prejšnje sezone šova vznemiril dekleta letošnje sezone. Prepoznal je Pio in Laro, Tjaše pa ne. Zanimalo ga je, kako da so se ponovno prijavile, one pa so razložile, da je popolnoma drugačen od Gregorja in da poskusiti ni greh. Nato je Lari zmenek splaval po vodi, zato pa je toliko bolj uživala Pia B., ki je ravno v pravem trenutku izkoristila svojo prednost.

Lara se je zlagala v šovu

Od treh novink je Blaž najprej na čas na samem povabil Laro. Pia je ob tem začutila nekaj ljubosumja, predvsem, ker ji druge pravijo, da sta si z Laro podobni. Lara se je pohvalila, da je bila na naslovnici revije za moške, da se je slikala za katalog na jahti. Blaž je začel namigovati na en dogodek, za katerega ve, pa se je Lara spretno izmuznila. “Ali to pomeni, da laze že na prvem času na samem?” se je vprašal Blaž. Zmotilo ga je tudi, da Lara kadi. Njun pogovor je označil kot ‘zanimiv’.

Čeglaj komentira 6. oddajo

Kot veste sta pred omenjeno sezono šova brata Uroš in Gregor Čeglaj sedla na sedežno garnituro in komentirata oddajo Sanjski moški. V zadnji njuni oddaji se je Gregor dotaknil tekmovalk, ki so se preteklo sezono borile za njegovo srce in se sedaj borijo za Blaža. Najbolj pa ga je razjezilo, da je Lara lagala glede jadranja.  »Drgače pa naj Merlak najel ogromno ladjo, ta njegov prijatelj, ko dela Kopina, je bil pimp in je vsem tem ženskam pošiljal sporočila. In one so se na tri dni menjale. Bila je Mery, Tjaša in Lara in vse so vesele objavljale videe. S Tjašo sem šel na kavico, pa sem jo vprašal, ker vem da bi se Mery bi se poseksala z vsakim, Lara tud, nje pa nisem reku ti si ista. Povedala je, da je Lara bila s Kopinatom, on jo je pof***. A to so te ženske, ki so sanjske. Merlak je bil čist fer, so se pa vsi drugi podržil s temi puncami. In da si tok glupa, da lažeš na javni televiziji. In ti rećeš jadrnica,« je povedal Gregor, Uroš pa dodal, da je slišal, da je Mery t.i. sugar baby, da ji plačujejo …

N. D.; Foto: Instagram