• C Novo mesto
  • 05:41
  • Tor, 21.03.2023

Hailey Bieber prvič javno spregovorila o Justinovi bivši, to si misli o njej

Vse odkar je Hailey Baldwin (zdaj Bieber) začela razmerje z Justinom Bieberjem in se z njim začela pojavljali v javnosti, je bila deležna večnih kritik, da je ravno ona krivec za razpadlo zvezo med Justinom in Seleno Gómez. Leta in leta je manekenka ignorirala govorice in jih javno ni komentirala, vse do zdaj, ko je prvič javno spregovorila o svoji plati zgodbe.

V oddaji Call Her Daddy je Hailey je v pogovoru z Alexis Cooper povedala, da se nikoli ni vmešala v razmerje svojega moža z bivšo punco Seleno Gómez: ”Nikoli nisem govorila o tem,” je priznala Hailey. V pogovoru jo je Alexis kar naravno vprašala, če se je kdaj romantično zapletla z Bieberjem, ko je ta še bil v razmerju s priljubljeno Seleno. Hailey je to odločno zanikala: ”Ne, nikoli.”

Manekenka je tako prvič javnosti predstavila svojo plat zgodbe, kako so se odvijali dogodki, ko se je na začetku razmerja začela dobivati z Justinom: ”Ko sva se začela dobivati, ni bil nikoli vpet v nobeno razmerje. Nikoli ne bi želela uničiti razmerja drugi osebi, nisem bila tako vzgojena. Moj namen ni bil nikoli takšen, niti nikoli ne bo, to enostavno ne bi bila jaz,” je pojasnila Hailey.

”Verjamem, da marsikdo v razmerju kdaj pride do točke, ko bi najraje vse pustil in se dobival z drugo osebo. Ampak z gotovostjo lahko zatrdim, da v najinem primeru ni bilo tako. Ko sva se začela videvati, ni bil noben od naju v razmerju.”

”Z njim so me začeli povezovati vse od mojega 18. leta naprej. Takrat se nisva dobivala, nisva se zaročila. Ko se je to vse zgodilo, ni bil več v zvezi z njegovo bivšo punco,” je razložila. V tem obdobju so manekenko že začeli javno kritizirati zaradi domnevnega razdora razmerja med pevcem in Seleno, kar je sama Hailey sprejela kot normalno: ”Razumem, da so oboževalci to videli po svoje, ampak resnično vam povem, da se je najino razmerje začelo šele po koncu njegovega prejšnjega razmerja.”

Povedala je še, da je težko govoriti o drugem razmerju, saj vanj ni bila udeležena in ne bi bilo pravično, da bi govorila o tem. Potrdila je tudi, da sta se po poroki z Bieberjem slišali s Seleno, in da med njima v tem trenutku ni nobenih zamer.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram