• C Novo mesto
  • 09:08
  • Čet, 19.05.2022

Harry in Meghan sta dobila punčko! Njeno ime je čudovito posvetilo kraljici Elizabeti in princesi Diani

Po poročanju tujih medijev je Meghan rodila drugega otroka, deklico. Ime je dobil po prababici in babici

Vojvodinja Susseška je v petek rodila deklico, poroča Mirror. Deklici je ime Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Namreč, prvi del imena Lilibet ‘Lilli’ je posvečen kraljici Elizabeti II. ki jo člani kraljeve družine prav kličejo ravno Lilibet, drugi del imena pa po pokojni princesi Diani.

Meghan je hčerko rodila v Kaliforniji, kjer družinica živi odkar je lani zapustila kraljevo družino. Mediji poročajo tudi, da sta mati in hči v dobrem zdravstvenem stanju. Princ Harry in Meghan sta na Valentinovo z javnostjo delila, da bosta spet postala starša, in to se je zgodilo istega dne, ko sta princ Charles in princesa Diana leta 1984 napovedala Harryja. Markle je drugo nosečnost prenesla veliko težje kot prvo.

»Meghan ne spi, zelo ji je težko in je morala zaradi tega odpovedati več obveznosti. Ne gre vse tako gladko kot prva nosečnost,« je vir pred nekaj dnevi povedal za InTouch Weekly. Pred prihodom Lilibet ‘Lili’ Diane se je Meghan poskušala čim bolj posvetiti sinu Archieju, ki je komaj čakal, da bo postal starejši brat.

NaDlani.si; Foto: youtube

dolenjske lekarne