• C Novo mesto
  • 02:34
  • Ned, 21.04.2024

Hollywoodski zvezdnik pri sosedih na snemanju novega filma

Hollywoodski zvezdnik Johnny Depp je prispel v Torino, kjer bo režiral in sodeloval pri snemanju filma “Modi”, biografske zgodbe o slavnem italijanskem umetniku Amedeu Modiglianiju. Depp, ki se za drugič podaja v režiserske vode, je v Torino prispel z zasebnim letalom, a točen čas njegovega bivanja v mestu še ni znan, poroča portal Italy24.

Film “Modi” bo posnet v sodelovanju s Toskanskimi filmskimi studii pod vodstvom Andree Iervolina. V filmu bo Modiglianija upodobil italijanski igralec Riccardo Scamarcio, medtem ko bodo v drugih vlogah nastopili tudi Al Pacino, Stephen Graham, Luisa Ranieri in Sally Phillips.

Depp, ki je sodeloval z legendarnimi režiserji, kot je Tim Burton, in igral v kultnih filmih, kot je “Donnie Brasco”, ob boku Al Pacina, ima za seboj bogato filmsko kariero.

Ta projekt predstavlja pomemben korak v Deppovi karieri, saj se po več kot dveh desetletjih znova podaja v režiserske vode. Njegov prvi režiserski projekt, film “The Brave” iz leta 1997, v katerem je igral skupaj z Marlonom Brandom, je bil prav tako deležen pozornosti. Vloga režiserja in igralca v filmu “Modi” pa predstavlja novo poglavje v njegovi impresivni karieri.

Pripravil: NaDlani.si, foto: IG