• 3.99C Novo mesto
  • 03:47
  • Pon, 06.04.2020

Hrvaški gledalci udarili po Slovenki! Nekoč lulala pred žirijo, sedaj osvojila Gospoda Popolnega

V zadnji epizodi druge sezone resničnostnega šova Gospodin Savršeni je moral Mijo Matić (27) izbrati, kateri preostalih dveh deklet bo dal zadnjo vrtnico. Na slovesnosti se je odločil, da je njegovo srce osvojila Nuša Rojs (28).

Sodeč po mediju 24sata, gledalci niso zadovoljni s tem, kako se je izkazal finale ter da je zmagala Nuša, zato so družbena omrežja polna komentarjev, v katerih so gledalci jasni, da bi bila kandidatka Michaela veliko bolj primerna partnerica za Gospoda popolnega.  Nekateri izmed komentarjev: »Malo si se zaj**al, a prav ti je. To si si zaslužil«; »Totalno razočaranje, Nuša in Mijo nikakor ne sodita skupaj«; »Fuj za oba. Vsekakor si se zaj**al, boš že videl, Mihaela je za vas dama in lahko ti je žal, da nisi izbral nje. Še žal ti bo.«

Spomnimo, Nuša je slovenska pevko, ki se je spomnimo kot zgovorne udeleženke šova Slovenija ima talent, kjer je je gledalce zabavala s country petjem, plesom, jodlanjem … ter še bolj po izjavi, da se je vpričo žirantov malo polulala, ker jo je prej tiščalo.

NaDlani.si; Foto: printscreen RTL