• C Novo mesto
  • 15:05
  • Pon, 08.08.2022

Hrvaški pevec Cetinski odpovedal nastop: Ne želim deliti občinstva na cepljene in necepljene

Tony Cetinski je v petek na družbenih omrežjih razkril, da v Zadru ne bo nastopil. »Obveščam vas, da mojega napovedanega koncerta na Adventu v Zadru 22. decembra ne bo. Zahvaljujem se Zavodu za turizem Zadar za zaupanje, strokovnost in dober namen, da bi svojim sovaščanom uprizorili čim boljši advent. Opravičujem se njim in vsem iz Zadra zaradi te neprijetne situacije, v katero smo prišli zaradi veljavnih ukrepov,« je zapisal Tony. »Svojega občinstva nikakor ne želim deliti na cepljene in necepljene ali kakorkoli drugače. Rad bi koncert brez delitve. Samo ljubezen do vseh. Zato upam, da bomo kmalu izvedli koncert, na katerem se bomo lahko vsi družili,« je dodal.

Njegov koncert je napovedala tudi Zavod za turizem Zadra, ki je sedaj sporočil, da je Tonyjev nastop odpovedan. »Čeprav bi moral praznični koncert, predviden za 22. december s promocijsko družbo, ki zastopa Tonija Cetinskega, potekati v najlepšem prazničnem vzdušju, kar bi po našem mnenju dosegli v objektivno normalnih okoliščinah, so pevkine izjave v medijih žal nasprotujoče si do obveznosti organizatorjev v zvezi s predpisanimi ukrepi, ki jih pogojuje pandemija,« pravijo na Turistični skupnosti mesta Zadar, piše portal zadarski.hr. »Sodržavljanom želimo podariti vesele adventne vsebine, v katerih nam bo zagotovo uspelo, predvsem pa spoštujemo zdravje in varnost sodržavljanov. Vsak ima pravico do spoštovanja njegovega mnenja in stališča, vendar ureditvi sistema ter v tej zahtevni in zapleteni situaciji se moramo držati predpisanih ukrepov, ki jih je sprejel državni štab,« so sporočili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski)

Tonyja bo zamenjal drug izvajalec

»Zato se organizatorji Adventa v Zadru zahvaljujejo Toniju Cetinskemu za sodelovanje, a koncerta ne bo, v istem času pa bodo sklenili pogodbo z novim izvajalcem,« so na koncu v sporočilu za javnost še zapisali na  Zavodu za turizem Zadar in ob tem dodali da upajo, da se bo stanje z epidemiološkimi ukrepi izboljšalo ter da bo Tony na zadovoljstvo svojih oboževalcev v doglednem času še nastopil v Zadru.

Spomnimo, Cetinski je že prej dejal, da ne bo imel koncerta, če ne bodo razveljavljena potrdila o covidu za sprejem v advent. »Spoštovani, moj nastop 22. decembra na Adventu v Zadru je že napovedan, ne da bi kdo omenil potrdilo za COVID, ki naj bi ga pokazali ob vstopu v Advent na odprtem prostoru! Ja, prav ste slišali, NA ODPRTEM! Pogodba ni podpisana in je ne bom privolil podpisati, razen če piše, da ne bo zahteval slavnega potrdila, ker naše obraz kljub potrebam po delu in dohodku, s katerim hranimo družine, še vedno ni naprodaj,« pa je povedal Cetinski.

N. D.; Foto: youtube

e-bike
mkt sevnica