• 18.41C Novo mesto
  • 00:01
  • Sre, 17.07.2019

Jaka povsem pretresen, to mu je storila Saška

Ste včeraj gledali šov Ljubezen po domače? Spet se je vse vrtelo okli Jake Hafnerja, tistega, ki bo kmalu postal očka. No, pred  mjim je bila težka odločitev, saj se je moral posloviti od enega dekleta. Pri tem ga je prehitela Kaja, ki se je odločila, da gre domov kar sama, tako je Saški pustila prosto pot, a svoje mesto prepustila tudi Anji in Teji. Saška, s Kajo sta pred tem postali veliki zaupnici, je tudi sama začela razmišljati o tem, da bi se odpravila domov, saj meni, da ji preostlai dekleti mečeta polena pod noge.

Ne zaupa moškim

Jasno je pokazala, da ni prepričana v to, da bo sama v šovu ostala, saj ne more zaupati Jaki, saj preprosto ne zaupa moškim, zaradi slabih preteklih izkušenj. »Nočem, da se to neha … Če bi šla rada domov, spoštujem in cenim tvojo odločitev, samo te bom našel. Ne bom vrgel puške v koruzo, preveč te imam rad,« je Jaka spodbujal Saško, ona pa je vztrajala, da bo verjetno odšla.

Bratski objem

Jaka je bil zaradi Saškine napovedi povsem šokiran. Skrbelo ga je, da bo res šla. Na koncu mu je brat Gašper mu je zaželel veliko sreče in mu namenil bratski objem, ki je nesrečnega zaljubljenca malce pomiril.

NaDlani.si; Foto: Instagram