• C Novo mesto
  • 07:55
  • Sre, 29.06.2022

Je družina iz Dolenjske pretentala POP TV?

Delovna akcija pri družini iz Dolenjske, o kateri smo poročali pred dnevi, je očitno nekoliko razdvojila gledalce. Popolnoma so prenovili dotrajano hišo, ki je zaradi resnih težav z vlago ogrožala zdravje družine Ržen. Rezultati so navdušujoči, a kaj ko so se hitro pojavile govorice o družini . Na spletu so se namreč pričele širiti informacije, da družina v resnici ni tako finančno šibka, kar naj bi razkrivale tudi objave na družbenih omrežjih družinskih članov.

Hiša v slabem stanju

 Starejša hčerka Marjetka Ržen je komentar na očitke podala na Facebook strani njena.si, kjer je pojasnila, da so ustvarjalci oddaje videli tako njihov avtomobil, kot motor, v službi za odnose z javnostmi pa so omenjene portalu razložili, da je bila družina Ržen za projekt Delovne akcije izbrana zaradi bolnih otrok in dejstva, da je bila njihova hiša v resnično zelo slabem stanju.

Kaj odgovarja POP TV?

»Delovna akcija je projekt, kjer vsi delamo z dušo in srcem za izbrano družino. Potrebno je veliko planiranja in še več predanosti, mojstri delajo dneve in noči, da se tak projekt lahko izpelje. To družino smo izbrali, ker je bila hiša res v obupnem stanju, otroci bolni zaradi vlage. In kot pravi naša Ana: ‘Otroci so najbolj pomembni, treba jim je pomagati,’« dodajajo na POP TV.

NaDlani.si; Foto: POP TV