• C Novo mesto
  • 17:06
  • Čet, 21.09.2023

Jessie J po bolečem splavu končno uživa v vlogi mame

Rodil se je! Jessie J je navdušeno oznanila rojstvo svojega prvega otroka. 34-letna britanska pevka ne bi mogla biti bolj srečna, saj so se ji končno uresničile sanje o materinstvu. “Pred tednom dni se je moje življenje spremenilo. Na svet je prišel moj sin in moje srce je postalo dvakrat večje. Občutek je nepopisen,” je zapisala na svojih družbenih omrežjih in zagotovila, da je njen otrok nekaj najbolj “čarobnega“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Novico je Jessie navdušena delila tudi na svojem Instagram profilu: “On je moje vse, moje najbolj goreče želje so se uresničile. Oba sva zelo dobro. Stiskam ga vsako sekundo in še vedno ne morem verjeti, da je to vse resnično, da je to moj otrok in da je res tukaj z mano,” je zapisala pevka hitov, kot sta Price Tag in Domino.

Seveda je potrdila tudi to, da se ob veselem dogodku ni mogla izogniti solzam sreče in se sočasno zahvalila vsem, ki so ji ob težkih trenutkih stali ob strani: “Vsem, ki ste spremljali mojo pot tukaj, hvala za vašo ljubezen in podporo. Vrnila se bom na Instagram, ko bom pripravljena,” je zaključila s svojim zapisom.

Pred leti boleč splav

Mlada mamica svoje prve dni v materinstvu uživa na polno, pokazala pa je tudi nekaj šopkov rož, ki jih je prejela v počastitev prihoda novega člana družine.Izgleda, kot da je naravnost obsedena s svojim novorojenčkom, za katerega je tudi povedala, da neverjetno hitro raste. Vse skupaj je za njene oboževalce in za njo samo še toliko bolj čustveno, saj je pred leti doživela splav, ki jo je popolnoma uničil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Ko je izvedela, da bo postala mama, je pevka, katere polno ime se glasi Jessica Ellen Cornish, priznala, da se je hkrati počutila “srečno in prestrašeno”. Novembra leta 2021 je namreč doživela enega najbolj bolečih trenutkov svojega življenja, ko je izgubila otroka, ki ga je pričakovala. Njen malček je zdaj končno v njenih rokah, rodil pa se ji je v razmerju s košarkarjem Chananom Safirjem Colmanom, s katerim naj bi bila po govoricah v zvezi le dobro leto dni.

Jessie je velikokrat govorila o svojih težavah z zanositvijo, a nikoli ni opustila upanja, da bo nekega dne vendarle uresničila svojo največjo željo in postala mamica. Tako se je borila, da se je zdaj to vendarle tudi resnično zgodilo. »Rekli so mi, da ne morem imeti otrok. Imela jih bom, verjemite mi,« je takrat sporočila oboževalcem. In njene sanje so se končno uresničile.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram