• C Novo mesto
  • 12:06
  • Ned, 13.06.2021

Junak Ljubezni po domače ima Potrča dovolj: On ima toliko denarja, da se lahko pre***ava s Švedske

Pred tedni se je na Facebooku, kje pa drugje, vnela huda razparav,a v kateri so nekateri znani Slovenci povedali svoje mnenje o maskah in koronavirusu. Marko Potrč je s svojimi objavami takrat močno razjezil Oriano Giriotto. »Namesto, da bi bilo konec, ne, se zadeva širi. Korak naprej za vašo kariero, korak nazaj, za vse naše, če se spet vse zapre, če nas druge države izključijo. No, če se to zgodi, vam pošljem račun. Ker ste si prevzeli odgovornost,« je zapis naslovila na številne influencerje.

Z zelo ostrimi besedami pa se je tokrat na voditelja, ki se je pred časom z družino preselil na Švedsko tokrat spravil tudi priljubljeni tekmovalec šova Ljubezen po domače Gašper Hafner.

A se je Potrc kej oglasu iz Švedske zarad tega,ajaaa neee nevarne so maske,tole je pa cist normaln,s bi u gmajno pelal,pa se jim ni LJUBIL

Objavil/a Gašper Hafner dne Sreda, 24. februar 2021

Žurnal24 sedaj poroča, da Hafner šel še dlje. »On ima toliko denarja, da se lahko pre***ava s Švedske. On je zame egoist, če bi bil toliko človek, bi pomislil na stare starše in bolne. Za nekoga, ki čaka na srčne zaklopke, to ni le ena ‘gripca’. Naj uživa in hodi po svetu, a naj bo vsaj obziren in zapre gobec. Sam ima hišo in okoli en hektar zemlje, kaj pa vsi ljudje, ki živijo v bloku? Ne vem, kaj je tako težko biti obziren in nositi masko tistih 20 minut, ko greš v trgovino? Jaz sem tudi hodil delat po celi Sloveniji, pa enkrat nisem imel težav s policisti. Vsi smo postali preveč razvajeni in egoistični. Takoj mahamo, da so nam kratene pravice, nihče pa ne pomisli na dolžnosti. Jaz moram delati, kako bom delal, če bom zbolel? Naj dokaže, da je to samo gripca, je pa spiz***. Švedi se tudi veliko bolj držijo predpisov, mi pa smo še vedno Balkanci in imamo miselnost, da nam nihče nič ne more. Imam prijateljico na Švedskem. Tam s plačo 2000 evrov zelo skromno živi, privošči si eno Milko na mesec, tanka na dva meseca, živi v garsonjeri. Pri nas pa si še vedno lahko privoščiš plato piva na dan,« je menil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

NaDlani.si; Foto: Instagram