• C Novo mesto
  • 20:51
  • Sob, 10.04.2021

Junak ljubezni po domače žrtev spolne zlorabe: Občutim nek strah do žensk

Le kdo se ne spomni zgovornega Boštjana Melanška, ki se je  letošnji sezoni šova Ljubezen po domače  boril za srce Jacqueline Kale in čeprav je ni osvojil se je s svojo simpatično naravo usedel v srca gledalcev. Za portal njena.si spregovoril o svoji žalostni življenjski poti oz. kaj se je dogajalo potem, ko je v prometni nesreči zelo zgodaj izgubil očeta.

»Drugi travmatični šok sem doživel v tretjem razredu osnovne šole, ko me je med poletnimi počitnicami spolno zlorabila starejša ženska. Po dogodku me je ustrahovala, da ne bo dobro zame, če bom komu povedal. Tako sem molčal vse do 15-tega leta, ko sem v navalu jeze le razkril, kaj se mi je zgodilo. Izpovedi o spolni zlorabi je sledil vnovičen šok, oseba, ki sem se ji zaupal, mi namreč ni verjela, še več, obtožila me je, da sem si vse izmislil,« so bile njegove besede.

Objavil/a Boštjan Melanšek dne Torek, 27. oktober 2020

Za Zurnal24 je medtem dejal, da se žensk sedaj boji ter da ne zna osvajati deklet: »Občutim nek strah do žensk. S samim intimnim odnosom nimam težav, težki pa so zame začetki zveze.« Boštjan je sicer pred časom povedal, da so ga zaradi šova direktorji po snemanju za nameček odpustili, zaradi nerazumevanja okoli prostih ur. A kot je razvidno iz njegovih odgovorov kljub vsem težavam ostaja pozitiven.

NaDlani.si; Foto: POP TV