• C Novo mesto
  • 21:05
  • Sob, 04.12.2021

Junakinji iz šova Sanjski moški spodaj brez vsega: Kdaj bo profil OnlyFans?

Mary Ševo in Tjaša Kramarič se zagotovo spomnite iz šova Sanjski moški, kjer sta se borili za, a ga nista osvojili, sanjskega Gregorja Čeglaja. Dekleti sta znova pritegnili pozornost spletne publike, saj sta na družbenem omrežju objavili dva vroča utrinka, ki sta nastala pred objektivom legendarnega fotografa Aleša Bravničarja. Pozirali v prosojni, kratko krojeni in tesno prilegajoči oblekici, v kateri sta na ogled postavili svoji zapeljivi zadnjici. To pa ni vajin naveden dan, je v komentar zapisal fotograf, medtem ko so nekateri sledilci že pričeli spraševati kdaj bosta dekleti odprli račun na strani za odrasle OnlyFans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

Domišljijo sta burili že poleti

Štiriintridesetletna stilska svetovalka iz Kranja Mary in 21-letni model Tjaša sta sicer domišljijo Slovencev burila že v poletnih mesecih, ko sta uživali na luksuzni jahti, kjer jima, sodeč  družbo delal nihče drug kot kriptomilijonar Damian Merlak. Ob tem se je oglasila Laura Beranič, tudi tekmovalka v omenjenem šovu, ter se obregnila ob tekmovalki, ki sta bili na ladji. Po zapisih v smislu »saj bodite diskretne, tako kot ste bile pri raznoraznih športnikih in tipih, ki ste jih iz lokalov pobrale. Laura je bila do zdaj kulturno tiho, ampak tega niti ne zaslužite, ker ste ogabne« je t.i. kraljica pokazala, da sta jo obe blokirali. Zapisala je še, da jo je sram, s kom vse je bila zaprta v hotelu.

Kaj pa počne Gregor?

In ko smo že pri Sanjskem moškem. Gregor, v šovu je sicer izbral svojo sanjsko žensko Anjo Širovnik, a se je njuna zgodba že naslednji dan končala, je menda te dni z nasmehom odpotoval v Dubaj. Razlog za njegov odhod naj bi bila prav posebna oseba. Za koga gre še ni razkril, je pa bil razočaran nad novim delom Letališča Jožeta Pučnika v Ljubljani, ob tem navaja rumeni portal Točnoto.si.

N. D.; Foto: Instagram