• C Novo mesto
  • 21:47
  • Pon, 20.03.2023

Justin Bieber zaradi zdravstvenih težav odpovedal preostanek turneje

Justin Bieber je pred dnevi javnosti sporočil, da ne bo nadaljeval svoje turneje Justice World Tour, saj naj bi se znova soočal z resnimi zdravstvenimi težavami. Pevcu se ponovno sooča s problemi zaradi sindroma Ramsay Hunt, ki mu paralizira del obraza. Svojim oboževalcev je sporočil, da je primoran narediti pavzo, saj je v tem trenutku zdravje razumljivo njegova glavna prioriteta.

”Ob začetku tega leta sem javno spregovoril o svoji bitki s sindromom, ki je paraliziral en del mojega obraza. Zaradi tega nisem mogel do konca speljati svoje turneje po severnem delu Amerike. Po počitku in posvetovanju s svojo zdravstveno ekipo, družino in svojo ekipo sem vseeno šel v Evropo z namenom, da bi nadaljeval svojo turnejo,” je Justin sporočil na svojih družbenih omrežjih.

Po nadaljevanju turneje je uspešno opravil šest koncertov po Evropi. Ta ponedeljek je nastopal tudi na priznanem brazilskem festivalu Rock v Riu de Janeiru, ki pa je zgleda bil tudi njegov zadnji nastop na omenjeni turneji. Pevec je namreč sporočil, da mora s težkim srcem žal odpovedati nadaljnje nastope in koncerte.

Trenutno še ni jasno, če se bo okoli 70 trenutno odpovedanih koncertov po celem svetu odvilo enkrat v prihodnosti, ali so dokončno odpovedani. Tisti koncerti, ki naj ne bi bili na sporedu v kratkem, zaenkrat še ohranjajo prvotno napovedane datume izvedbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Turneja Justice World Tour se je začela marca, po tem, ko se je zaradi izbruha pandemije vse zelo zavleklo. Komaj 3 mesece po začetku turneje je pevec prvič sporočil, da bije boj s krutim sindromom, ki mu paralizira del njegovega obraza. Sindrom Ramsaya Hunta je redka okužba, ki jo sproži virus, ki okuži živce blizu sluhovoda in povzroči delno paralizo obraza. Potrebno je hitro zdravljenje, da bi se tako preprečili nadaljnji morebitni zapleti.

Kot je napisal Justin, se je po prvem srečanju z omenjenim sindromom vendarle vrnil na odre, ampak očitno zgolj začasno. Ob ponovnem poslabšanju njegovega zdravstvenega stanja je bil sedaj prisiljen odpovedati nadaljnje koncerte in predčasno zaključiti s svojo svetovno turnejo.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram