• C Novo mesto
  • 21:24
  • Sob, 04.12.2021

Kaj bomo še videli v šovu Kmetija!? Očitno so drug drugega zalotili med spolnimi odnosi

V šovu Kmetija se bližamo v zaključno fazo. Iz tekmovanja je izpadel Mattia Rutar, pri čemer je bil znova odločilen glas Stanke Tokić. Polona Krajnc se je ob tem počutila izdano, kajti Stanka je prelomila svojo obljubo. Gozdni stanovalci so namreč glasovali za izselitev enega člana. Anže je povedal, da mu je  vrgel jabolko v občutljiv del telesa, zato je kamenček namenil njemu. Polona je razložila, da je z Mattio od začetka, zato je kamenček namenila Anžetu. Mattia je nameraval kamenček dati Stanki, a zaradi imunitete tega ni mogel storiti. Njegov kamenček je zato dobil Anže. Stanka je kamenček namenila Mattii in ga na koncu tudi izločila. Polona je nato planila v jok: »Ni mi v redu, da me ljudje izdajo na tak način. Ker misliš za nekoga, da je iskren, da te ne bo zaj***, ker mu ti narediš uslugo, ti držiš z njim, ti se držiš tega, kar si rekel, vržeš ven človeka, za katerega on hoče, da gre domov, in potem on tebe izda na isti način, kakor je tisti človek izdal njega.« Na koncu je priznala je, da je šokirana, ker je to storila Stanka, saj bi kaj takega pričakovala od Anžeta ali celo od Mattie.

Vroči prizori, jih bomo videli na TV?

Se pa v šovu obeta še nekaj vročih trenutkov, vsaj sodeč po tem ko so prebivalci hišice v gozdu, Mattia, Polona, Stanka in Anže, drug drugemu pripovedovali zgodbice in ugotavljali, kaj je laž. »Odkar sem prišel na kmetijo, si ga še nisem vrgel na roko, slišal sem Nino in Ambroža … khm., videl sem Majdino hrasto,« je izjavil Mattia med drugim. »Ta del boste verjetno videli proti koncu šovu. Tako, kot je Mattia zalotil naju, sva midva njega z dotično osebo,« je Nina Radi ob tem povedala za Zurnal24.

Ob petkih nič več Kmetije

Za vse ljubitelje šova dodajmo, da novembrski urnik na POP TV prinaša dve epizodi priljubljenega šova Ljubezen po domače, ki ga bomo spremljali v petek in soboto ob 20.00, Kmetija se na ekrane vrača v ponedeljek in jo boste lahko spremljali do četrtka.

N. D.; Foto: POP TV