• 22.34C Novo mesto
  • 20:29
  • Čet, 02.07.2020

Kaj pa Gašper počne z dekleti? Njegova mama z izjavo šokirala v šovu

V Ljubezni po domače je Gašper Hafner uspešno prestal test in svojo Patricijo že odpeljal na romantično potovanje.  Mami Karmen je povedal, da se ne bo zaletel, da jo mora še spoznati, da pa je med njima vsekakor kemija. Patricija ji je zelo všeč in sta se zelo ujeli, zanjo je kot druga hčerka, ki jo je hotela imeti po Katarini.

Dve poroki naslednje leto?

Pošalila se je, da bodo naslednje leto organizirali dve poroki naenkrat, da ne bo toliko stroškov. Gašperju je še povedala, da se mora zresniti in da bo glede tega na Patricijini strani, saj ko je sama prišla na kmetijo, je niso sprejeli, zaradi česar ji je bilo težko, zato mu ne bo pustila, da bi svojo ženo uničil. Nato pa je nadaljevala: »Ne bom pustila, da bi ti punco … razočaral. Če ne bo šlo, povej, ne pa … Če bo šlo, pa hvala bogu, da bo.« Na koncu sta se zedinila v želji, da bi jima s Patricijo na skupni poti uspelo.

Razlika v letih

Gašper je v šovu še še priznal, da ga je skrbela razlika v letih in razdalja, torej enako kot Patricijo, da pa ga na njej nič ne moti in da bila dobrodošla na njegovi kmetiji. Le kako se bo to končal ona romantičnem izletu …

NaDlani.si; Foto: POP TV