• C Novo mesto
  • 15:56
  • Sre, 22.09.2021

Kaja iz Sanjskega moškega se je odločila za estetski popravek

Kaja Casar je ena redkih tekmovalk, ki po koncu snemanja ostaja v dobrih odnosih s Sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem. Trenutno je zelo zasedena, spremljamo jo lahko kot voditeljico nogometnih oddaj na eni izmed komercialnih televizij, zato nima časa za romantiko, ima pa veliko oboževalcev. »Po koncu snemanja sem hitro poskusila nadoknaditi vse, kar sem dala na stran zaradi snemanja. Zato tudi ni bilo časa, niti želje, da bi koga spoznala. Trenutno sem res zelo zasedena in sem hvaležna za vsako priložnost, ki jo dobim. Za ljubezen je še čas, sem mlada, tako da se mi nikamor ne mudi,« je pred nekaj časa dejala za 24ur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Nogometna sodnica in športnica pa je v teh dneh dobesedno spremenila nasmeh. Kot piše Zurnal24 se je odločila za nevidni zobni aparat, ki ga bo nosila pol leta, rezultati pa so vidni že po prvem mesecu. Zaenkrat pa bo Kaja ostala le pri tej spremembi, čeprav ni proti estetskim popravkom, sama ne vidi potrebe po tem, da bi spreminjala še kaj drugega razen svoj nasmeh.

Drame na Instagramu

Medtem pa so njene kolegice iz šova Tjaša KramaričMary Ševo in Lara Mlaker  na Instagramu svojim sledilcem pokazale, da so uživale na luksuzni jahti kriptomilijonarja Damiana Merlaka ter da so pluje ob hrvaški obali. Veselje jim je delno pokvarila Laura Beranič, še ena tekmovalka iz šova Sanjski moški, znan kot kraljica, ki je ponovno pokazala, da je brez dlake na jeziku.

NaDlani.si; Foto: Instagram