• C Novo mesto
  • 12:46
  • Sob, 23.09.2023

Kaja Vidmar prvič spregovorila o zvezi s hrvaškim nogometnim zvezdnikom: Presenečena sem bila, kako dobro se znajde kot oče

Kaja Vidmar, tekmovalka šova Zvezde plešejo in Playboyeva zajčica, je pred dnevi za medije prvič spregovorila o svojem odnosu s hrvaškim nogometnim zvezdnikom Šimetom Vrsaljkom. Sedaj pa je razkrila, kako se je Šime znašel v očetovski vlogi. »Šime je oče, na katerega so njegovi otroci zelo navezani. Daje jim ljubezen, srečo in veselje, med njimi se vidi posebna vez. Ko se igra z njimi, postane majhen fantek,« je povedala. Kaja in Šime sta namreč aprila dobila hčerko Viktorijo, nogometaš pa ima iz prejšnjega zakona še sina Bruna. »Vsakič, ko Bruno pride k nam domov, se igramo 24 ur na dan. Vedno je polno smeha in zabave. Ponosen sem na Sima, res me je presenetil, tudi kako dobro obvlada novorojenčka.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Dodala je, da se je v Šimo zaljubila na prvi pogled. »Dokler nisem spoznala Šime, nisem verjela, da obstaja ljubezen na prvi pogled. Jaz pravim, da je bila usoda. Imava enako energijo, podobna karakterja, vse to naju povezuje,” je razkrila.

Zvezo sta potrdila konec junija

Spomnimo, o razmerju Šime in Kaje se je začelo pisati konec februarja. Kaja je bila takrat v visoki nosečnosti in začele so se širiti govorice, da je Vrsaljko oče njenega otroka. Zgodbe so dodatno podžgale podrobnosti fotografij, ki jih bosta ločeno objavljala na družbenih omrežjih. Da je Vrsaljko v razmerju s Kajo, se je potrdilo šele konec junija, ko je Kaja objavila risbo, na kateri sta njej in Vrsaljku neverjetno podobna lika, ki v naročju držita dojenčka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

»Moje vse,« je zapisala v opis in prilepila emotikon srca. Nato je objavila prvo fotografijo s Šimo, na kateri nasmejani par pozira na jahti, ki leži na palubi. Pred tem je Kaja Vidmar objavila fotografije s Šimovo mamo Branko in Zadranko Meri Rašin ter razkrila, da skupaj jadrata.

N. D.; Foto: Instagram