• C Novo mesto
  • 12:13
  • Ned, 14.04.2024

Kako prosim!? Milan Cvikl naj bi imel že novo

Junija odjeknila novica, da se ločujeta politik in ekonomist Milan M. Cvikl ter antropologinja in publicistka Jerca Legan Cvikl. Oba sta se zavila v molk in tega nista želela ne potrditi ne zanikati. Milana, ki je bil nedavno imenovan za viceguvernerja Banke Slovenija, naj bi po poročanju Slovenskih novic v tujini že opazili z novo spremljevalko, a ne on, ne njegova bivša soproga novo nastale situacije ne komentirata. Ob tem njihovi biri pravijo, da bi bil povod za ločitev lahko prav njegova domnevna nova simpatija.

Ni prvič, da se ločuje

Milan je leta 2009 po odmevni medijski ločitvi od nekdanje žene, kronal ljubezen z nekdanjo novinarko, ki je sicer velik del življenja preživela na Dolenjskem, s poroko. Njuna poroka minila za visokimi ograjami, daleč od oči javnosti, tako da so fotografi raznih medijev ostali praznih rok. A pred poroko vsaj nevesta ni bila tako skrivnostna in je za portal zadovoljna.si je namreč razkrila, da ji je poročno obleko oblikovala Maja Ferme in da gre za kreacijo, ki ni prav tipična poročna obleka, tako da jo bo še lahko oblekla. Hkrati je spregovorila tudi o svoji ljubezni do omenjenega politika in dejala, da se je v Cvikla zaljubila na prvi pogled. Leta 2009 se jima rodil prvi sin Ruben, po letu in pol po rojstvu prvorojenca sta dobila še enega fantka, poimenovala sta ga Titan. Milan M. Cvikl ima iz prvega zakona z Manico že dva otroka – Lano in Tilna.

Kdo je Jerca Legan Cvikl

Kot navaja wikipedia, je Jerca Legan Cvikl, slovenska novinarka in publicistka. V 90-ih je v Dolenjskem listu pisala o modi in kozmetiki, potem je s tem nadaljevala njena mama Dragica Marta Sternad. Leta 2004 je postala urednica revije Diners Club, potem ko je bila novinarka Studia City. Posnela je dokumentarec o Janu Plestenjaku, ki se je leta 2003 predvajal na Kanalu A.Na tem kanalu je leta 2006 komentirala resničnostno oddajo Bar.[8] Bila je nominirana za naziv Femme Fatale 2009.[10] Ustanovila je fundacijo Femmes Sans Frontières (Ženske brez meja). Na Bledu oddaja počitniške apartmaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jerca Legan Cvikl (@jercalegancvikl)

N. D.; Foto: youtube