• C Novo mesto
  • 02:55
  • Pet, 02.06.2023

Karol G presenetila z novo frizuro in pojasnila njen pomen

Spremembe v videzu so se v zadnjih letih uvrstile na sam vrh obsesij med slavnimi posamezniki, še posebej med ženskami. Nekatere izmed zvezdnic si praktično večkrat na leto omislijo večjo spremembo bodisi stila oblačenja bodisi barve ali oblike las, kar seveda zelo vpliva na njihovo podobo.

Marsikateri zveznik je v zadnjem obdobju presenetil javnost in svoje oboževalce s fizično spremembo videza. Če je v zadnjih mesecih pri marsikateri zvezdici mogoče opaziti, da se je postrigla na paž, pa za katero drugo velja, da je zamenjala barvo svoje frizure, in to v večini primerov za bolj barvno in kričečo različico.

Tako sta se na primer pred kratkim na paž postrigli Millie Bobby Brown in Chiara Ferragni, ki jima nova frizura seveda zelo pristaja in popestri njune vsakodnevne stile oblačenja. Podobno kot Millie in Chiara pa je pred kratkim svojo frizuro spremenila tudi pevka Karol G, ki je sicer zelo znana po tem, da velikokrat poseže po spremembi barve svojih sicer dolgih las.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAROL G (@karolg)

Karol je pred kratkim pojasnila, kaj se skriva v ozadju vsake izmed barv, v katere je v preteklosti prebarvala svoje dolge lase. Pevki, ki so ji očitali, da pri izbiri barve in oblike las kopira latinsko ameriško pevko Rosalío, je sedaj z omenjenimi pojasnili dokončno pojasnila, da nikogar ne kopira, pač pa je v ozadju vedno nek drug razlog, ko se odloči za novo spremembo barve las.

Trenutno rdečelasa Karol G, ki je pred dnevi osvojila glasbeni svet z novo pesmijo, ki jo je ustvarila v sodelovanju s Shakiro (TQG), je v preteklosti nosila vse možne barve las. Med vsemi sta najbolj izstopali svetlo modra in rdeča, ki jo nosi tudi trenutno.

Modra barva se je pojavila na njenih laseh v času karantene, in sicer v čast Vulme iz animirane serije Goku. Kot je objasnila, se je v tistem trenutku identificirala s tem likom, zato se je odločila za prebarvanje svojih las v svetlo modro. Karol G je bila v tistem trenutku v razmerju s pevcem Anuelom, s katerim pa se je po dveh letih zveze kasneje razšla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAROL G (@karolg)

Rdeča barva pooseblja ljubezen, strast in premagovanje. Po omenjenem razhodu z Anuelom se je Karol G odločila za spremembo barve svojih las, ki jih je obarvala v močno barvo, s katero je želela simbolično pokazati, da je njeno srce zaceljeno, da je šla naprej ter da je pripravljena na nove ljubezenske dogodivščine, ki ji jih bo življenje prineslo na pot. Kako se vam zdi?

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram