• C Novo mesto
  • 23:17
  • Sre, 28.02.2024

Katarina Čas pokazala nosečniški trebušček, fotografija je dokaz

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas je z vlogo Pike v eni najbolj gledanih slovenskih serij Ja,Chef! popestrila kar šest sezon. Pred kratkim je odjeknila vest, da lepotica zapušča svoj igralski kolektiv in je v nadaljevanju serije ne bo več. Na družbenih omrežjih se je medtem pojavila fotografija s snemanja serije Ja,Chef!, na njej pa ima Časova nosečniški trebušček. Seveda je njen nosečniški trebušček ustvarjen le za namen scenarija in snemanja, se pa poraja vprašanje, kateri izmed igralcev bo »oče«? Glede na to, da snemanje istočasno zapušča tudi igralec Klemen Janežič, ki je igral kuharja Luko, z njim se je Pika tudi zapletla, gledalci že ugibajo …

Je Katarina čas samska?

V realnem svetu pa se o ljubezenskem življenju ene naših najuspešnejših igralk, Katarine Čas, ne ve veliko. Odkar se je leta 2016 razšla z dolgoletnim partnerje Ladom Bizovićarjem, ki ima danes dva otroka z manekenko Anelo Šabanagić, so mediji pisali, da naj bi ji srce ogrel veliko mlajši glasbenik in producent Tamir Gostiša, s katerim pa naj bi se po dveh letih zveze razšla. Leta 2021 je sledilce podražila s prekrasno fotografijo iz Italije, na kateri na vespi objema neznanega rjavolasca, njeni prijatelji pa so fotografijo pospremili s simboli src.

Priljubljena serija

Serija Ja, Chef! se dogaja v znameniti prestižni restavraciji »Chateau de Philippe« v središču Ljubljane, v kateri vlada chef Ljubomir Bohinc, ki ga vsi kličejo kar Chef. Ponosno kraljuje na svojem kulinaričnem prestolu in pod seboj ima mnogo ljudi, ki morajo prenašati njegovo kraljevsko ekscentričnost. Upreti se mu upa le vodja restavracije Pika. Za njo so moški samo nezaželena motnja, dokler se v restavraciji ne pojavi mladi kuhar Luka, ki pa mora še dokazati svojo kuharsko genialnost. Kljub številnim zapletom je kolektiv v kuhinji izredno vesela in zabavna družba, ki v najtežjih trenutkih vedno stopi skupaj, drug drugemu krije hrbet in se pod vodstvom Chefa zna soočiti z vsako, še tako neprijetno situacijo, navaja Voyo.

N. D.; Foto: youtube