• C Novo mesto
  • 21:43
  • Sob, 13.08.2022

Kendall Jenner po dveh letih spet samska

Manekenka Kendall Jenner in košarkar Devin Booker sta po poročanjih tujih medijev očitno končala svoje dve leti trajajoče razmerje. Glede na izjave osebe, ki so manekenki zelo blizu, naj bi Kendall dojela, da sta z NBA košarkarjem trenutno na drugačnih življenjskih poteh. Slavni parček naj bi vendarle imel pogovore o skupni prihodnosti, ampak sta trenutno očitno fokusirana vsak na svoje stvari.

Vir, ki naj bi javnosti zatrdil, da sta se Kendall in Devin res razšla, je povedal tudi, da se je to zgodilo teden in pol nazaj. Da gresta vsak svojo pot, sta se odločila takoj po poroki Kourtney Kardashian, sestre slavne manekenke. Neznana oseba je za E! News povedala tudi, da je parček na poroki skupaj res užival in se imel skrajno lepo, ampak da sta po vrnitvi domov hitro ugotovila, da se njun življenjski stil precej razlikuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Star Loop (@officialstarloop)

Še zmeraj naj bi bila v rednih stikih in skrbela drug za drugega. Kendall in Devin sta začela svoje razmerje junija 2020. Po tem, ko sta svoje razmerje na začetku pridno skrivala pred očmi javnosti, sta le-to potrdila na dan zaljubljenih, 14. februarja 2021. Od takrat naprej se je Kendall redno udeleževala Devinovih tekem in junija 2021 tudi praznovala prvo obletnico njunega razmerja.

Kljub temu, da v času njunega razmerja Kendall nikoli ni govorila o Devinu v njenih intervjujih, je košarkar vendarle delil nekaj informacij iz svojega zasebnega življenja: “Iskreno, uživam življenje najbolj kar se da, in to povem z lahkoto, saj še nikoli do zdaj ni bilo tako lepo. Enostavno čutim, da sem na pravem mestu,” je povedal pred časom.

Kot kaže, pa se je njuna pravljica resnično končala. Čeprav noben izmed njiju še ni uradno potrdil novice o razhodu, so mediji zmeraj bolj glasni in prepričani o tem, da se je slavni parček po dveh skupnih letih resnično razšel. Ker pa Kendall pripada klanu, ki takšne novice velikokrat izkoristi v lastno dobro, ni za izključiti, da nas vendarle v prihodnosti vse skupaj dobro preseneti.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram