• C Novo mesto
  • 11:32
  • Pet, 23.02.2024

Kmet Jože je v šovu Ljubav na selu le našel ljubezen

Azra Kitić je bila ena od treh kandidatk hrvaškega resničnostnega šova Ljubav je na selu, ki so prišle na posestvo slovenskega kmeta Jožefa Mastnaka, ta pa jo je na koncu izbral za romantično potovanje. »No, pred nekaj leti sem gledala Ljubav je na selu, pa sem pomislila, zakaj se ne bi prijavila, da poskusim srečo, najdem ljubezen, prijateljstvo, druženje in se dobro zabavam,« je povedala za RTL. Dodala je, da ji je v istoimenski oddaji najbolj všeč zafrkancija ter seveda iskanje ljubezni in zabava.

Ko so bili na reklami prikazani vsi kmetje, je nekoliko več pozornosti namenila ravno Jožefu. Razkrila je tudi, kako so jo prijatelji in družina podpirali pri odločitvi za prijavo. »Delam v poročnem salonu. Izdelujem okraske zanje. Trenutno čakam na vojaško pokojnino in moram ta prosti čas koristno izkoristiti. Meni je super, ni stresa in sem zadovoljna,« opisuje Azra, ki je razkrila tudi, da ima hčerko, ki živi v Sloveniji. »Ne vmešavam se v njeno življenje, sva kot prijateljici,« je povedala Azra ter dodala, da sta z Jožefom ob koncu potovanja v šovu našla ‘skupni jezik’.

Kmetje z zanimivimi in raznolikimi značaji v resničnostnem šovu Ljubav je na selu poskušajo najti svojo pogrešano sorodno dušo. Svoje srce in vrata svoje kmetije odpreta kandidatkam, ki so se pripravljene z njimi podati na avanturo. Medtem ko se med kandidatoma krešejo iskrice, naletita na najrazličnejše zaplete. Šov je do sedaj združil že veliko parov in njegovi ustvarjalci upajo, da jih bo v prihodnje še več.

Spomnimo, kmet Jožef se je moral odločiti, koga bo vzel na pot, in po dolgem premisleku se je odločil za Azro. Ante pa se je odločil, da s seboj na pot vzame Klaro. Ostali kmetje so že na romantičnih potovanjih. Smilja in Branko uživata v Dalmaciji, natančneje na Braču, Samanta in Ivan sta prispela na Šolto, Mijo in Brankica uživata v Ljubljani, Stjepan in Ranka pa v Poreču.

N. D.; Foto: RTL