• 15.61C Novo mesto
  • 18:37
  • Sre, 08.04.2020

Kmet, ki je zmagal v zadnji sezoni resničnostnega šova, umrl pri 28-tih letih

Zmagovalec zadnje sezone resničnostnega šova Farma, komaj 28-letni Saša Vujnović, je umrl na gradbišču na Reki, poroča Nova TV, ki je ob tem izrazila globoko sožalje Sašini družini in bližnjim. To mi je sporočila njegova družina. V šoku sem, moram biti močna, zaradi otrok in zaradi njega, je za 24sata povedala njegova partnerica Ivana, ki bo kmalu rodila že četrtega otroka. S PU Primorsko-goranske so že potrdili da gre za smrt pri delovni nesreči.

Produkciji in vsem, s katerimi je sodeloval, se bo Saša lepo spominjala. Saša je v zadnjem dvoboju premagal Jurico Belamariča in osvojil naslov zmagovalca šeste sezone hrvaške verzije resničnostnega šova Kmetija. Poleg tega je domov odnesel skoraj 60 tisoč evrov nagrade. »Želim si kupiti hišo in začeti svoje podjetje,« je za nekaj dni po finalu povedal za hrvaški portal Index ter razložil, da želi odpreti gradbeno podjetje in da bo sodeloval pri gradnji fasad.

Foto: printscreen Nova24

Žalostna usoda sotekmovalke

Ne gre pozabiti, nekaj dni pred finalom omenjene sezone, ki se je predvajala decembra 2018, je gledalce šokirala novica o smrti Edite Ptičar, s katero je pokojnik prijateljeval na posestvu omenjenega šova. Ker so sezono snemali leto vnaprej, je tragična nesreča sovpadla s finalom. Pri komaj 24 letih je umrla v prometni nesreči, ko je z Audijem 80 in sopotnikom zletela s ceste.

NaDlani.si; Foto: Pixbay