• C Novo mesto
  • 02:29
  • Čet, 29.02.2024

Ko boste videli zaobljeno skoraj golo zadnjico Tine Gaber, boste zavidali premierju Golobu

V CD je z naslovom Svet se nagnil je naprej potekala proslava s podelitvijo najvišjih nagrad v umetnosti. Proslave sta se udeležila tudi predsednica države Nataša Pirc Musar s soprogom Alešem Musarjem in premier Robert Golob v spremstvu Tine Gaber. Po začetnem nemiru in obrekovanju, ob razkritju razmerja, si je domnevni parček sedaj očitno oddahnil.

Slovenske novice ob tem poročajo, da so ju v Ljubljani že prej videvali naokoli. Najpogosteje naj bi se dobivala v bistroju, blizu kliničnega centra, tam kjer se zadržujejo številni poslovneži, tudi župan Zoran Janković. Po njihovem poročanju, so tudi prijatelji Gabrove zelo zgovorni. Razkrili so, da se je po hitrem postopku preselila, glede na okoliščine pa nekateri domnevajo, da je našla nov dom kar pri svojem partnerju. Gabrova je tudi sicer videti sveže zaljubljena. Objavlja namreč posnetke, kako poplesava po stanovanju ob romantični italijanski glasbi. Ko jo prijatelji vprašajo, ali je res v razmerju s slovenskim premierjem, odgovarja z velikim nasmeškom.

Z ljubezenskimi razmerji buri duhove

Tina Gaber je sicer znana slovenska manekenka, lobistka, zagovornica pravic živali in spletna vplivnica. Bivša Miss Hawaiian Tropic je rumene stolpce polnila tudi z razmerji z razmerji z znanimi in premožnimi slovenskimi moškimi. Precej razburjenja je izzval njen odnos z nekdanjim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, po poročanju nekaterih medijev naj bi Jan Plestenjak pred njo pokleknil in jo prosil za roko. V vezi je bila tudi z razvpitim Klemenom Nicolettijem iz afere s hitrimi testi, pa premožnim moškim iz Monte Carla, s katerim sta bila menda celo zaročena, afero so ji pripisovali tudi z Rokom Snežičem. Posebej vroč pa je njen Instagram profil na katerem je vse polno seksi posnetkov in fotografij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

N. D.; Foto: Instagram