• C Novo mesto
  • 16:38
  • Tor, 29.11.2022

Končno znano, kdo je ‘Sanjski moški’ pod masko!

Sanjski moški je eden najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas, zato ni čudno, da so si mnoga dekleta dala veliko dela s skrivnostnežem, ki je v centru Ljubljane dekletom delil rdeče vrtnice. Ob vrtnici je dekleta povabil, naj se prijavijo v šov Sanjski moški in s tem poskusijo srečo v ljubezni. Mnoge je zanimalo, kdo je skrivnostnež, ki se je skril pod belo masko. A do zdaj ni bilo znano, kdo je ter ali je on pravi Sanjski moški.

 

No, sedaj je jasno, da vrtnic ni razdeljeval novi sanjski moški, ampak Jan, ki dela na POP TV.  »Nekako smo morali sporočiti, da so prijave odprte, in ker sem primerno visok in znam voziti kolo, so mi dali vrtnice v roke in me vprašali, ali bi šel po Ljubljani delit vrtnice,« je razložil mladenič, ki ga je sicer po tetovažah prepoznalo kar nekaj deklet. Na družabnem omrežju TikTok je zaokrožilo kar nekaj posnetkov uporabnikov, ki so od blizu preučili posnetek skrivnega moškega, ko je minuli teden v Ljubljani z masko delil rdeče vrstnice. Iz komentarjev je razvidno, da so le ti prepričani, da gre za slovenskega glasbenika, menili so, da se pod masko skriva slovenski pevec, ki ustvarja pod imenom Jay Bolk.

Sanjski Gregor ni našel ljubezni

Kakor koli, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

N. D.; Foto: POP TV