• C Novo mesto
  • 22:28
  • Čet, 30.06.2022

Kralj dalmatinske padel na slovenskem odru! Začel je vpiti »pojem dalje«, varnostniki so ga odnesli

poletni festival

Pegula sam pegula … je sinoči pel na koncertu v Sloveniji Mladen Grdović  Mladen je bil v nekem trenutku res pegula (dalmatinski izraz, da je imel nekdo smolo v določeni situaciji ali življenju nasploh op.p.), na odru se je opotekal, spotaknil in padel, zdi pa se tudi, da je bil precej pijan. Potem ko je glasba prenehala in so iz občinstva začeli prihajati glasovi nezadovoljstva, je Mladen pograbil mikrofon na tleh in zavpil »pojem dalje«. Prišli pa so varnostniki, ga dvignili in odnesli z odra.

Festival kjer je prišlo do nenavadne situacije je sicer potekal v Marezigah, tema sinočnjega nastopa pa Dan refoška. Zadarski pevec, ki je v svoji karieri imel težave z alkoholizmom, je po prelomu korone začel s serijo koncertov v ritmu, ki bi ga težko zdržali tudi precej mlajši pevci. Na njegovi uradni Facebook strani smo našteli 24 rezerviranih koncertov in seznama s to številko verjetno še ni konec.

Dobro bi bilo malo zmanjšati plin, v vseh pogledih, pa ob tem dodajajo hrvaški mediji.

Kdo je Mladen Grdović?

Kralj dalmatinske je avtor številnih besedil in glasbe ter interpretator skladb, s katerimi je zmagal na številnih festivalih. Izdal je 17 samostojnih albumov, ki so prodani v 2,5 milijonih izvodih. Skoraj vse njegove pesmi so postale veliki hiti, med njimi najbolj izstopa pesem Dalmatinac sam. Nastopi Mladena Grdovića so sinonim za najboljšo zabavo! Pevec pa je znan po svojih energičnim nastopih …

N. D.; Foto: Youtube/Slobodna Dalmacija

sejmi