• C Novo mesto
  • 21:54
  • Pon, 20.03.2023

Kristina Miler je ‘počilo’ po pol leta! Razkrila zakaj se ne druži z Arijanno, kriv je Blaž

Kristina Miler, znana kot zmagovalka letošnjega Sanjskega moškega, je na TikToku milorečeno šokirala. S svojimi sledilci je namreč, po njenih besedah, delila resnico o tem, kaj se je zgodilo med njo in sanjskim moškim Blažem Kričejem Režkom ter njeno takratno najboljšo prijateljico Arijanno Saro di Palma. Za sanjskega moškega je že pred nekaj dnevi delila, da je njuno zvezo prekinila ona, saj jo je ignoriral in je bil neprestano viden v družbi punc. Sedaj je brez dlake na jeziku povedala, da on ne more imeti le ene ženske naenkrat.

Poleti, ko sta bila par, naj bi jo sanjski moški varal z mlajšimi dekleti, nož v srce pa ji je zaril tudi s tem, ko si je na njen rojstni dan dopisoval z Arijanno in z njo snemal Tik Tok videe. »Blaž vedno poudarja, da on prijateljic nima, ko sem ga spraševala, kdo je kakšno dekle, pa je odgovoril ‘moje prijateljice’ in ni imelo smisla, kar je govoril. Veliko različnih posnetkov sem prejela, kot jih je tudi javnost že dobila, in ga ne obsojam. Če je to njegov življenjski stil, mu želim vso srečo, ampak jaz si tega v svojem življenju ne želim. Jaz si želim fanta, ki mu bom samo jaz dovolj,« je  pojasnila za Zurnal 24. Blaž je za omenjeni portal dejal, da je Kristina kar ljubosumna in jezna, zato govori neumnosti ter da se osebne stvari ne rešujejo v javnosti.

@akxiisodosopssopxx #sanjskimoski #slovenia #arijana #kristinamiler #snemalecdavid #slovenskadrama #sanjskimoski2022 #fypシ゚viral #balkan ♬ original sound – veselicabuddy

»Priznam, da sem jokala za Blažem. Kar me je prizadelo je to, da se je nato ona sestala z njim,« je povedala sledilcem na TikToku, ki so jo spraševali o njenem odnosu z Arijanno ter dodala, da je z obema zaključila in se ne družijo več. »Blaž je izbral mene pred vso Slovenijo in potem ko sva se sprla, mi je ona, ki naj bi bila moja najboljša prijateljica, ki mi bo vedno stala ob strani, zarila nož v hrbet in stopila na njegovo stran. Ničesar nimam proti njima, zaradi mene naj bosta skupaj, želim jima vso srečo, ampak, na živce mi gre, ker se kar naprej dela žrtev in sem jaz grozna oseba, in je David grozna oseba, in je Blaž grozna oseba, ona pa je žrtev,« je povedala nekaj, kar je pol leta držala v sebi in se milijonkrat prejokala za nameček  pa omenila znanega slovenskega snemalca na TikToku, ki je snemal že tako z Arijanno kot Kristino.

N. D.; Foto: POP TV