• C Novo mesto
  • 01:09
  • Pon, 15.04.2024

Kristina vozi mercedesa in oboževalce časti z golimi fotografijami, nekoč je govorila: Ne maram slave

Samo prodajam mandarine in nisem želela popularnosti. Ljudje komentirajo vse mogoče stvari, pišejo, da to počnem za Instagram in podobno, a to nima nobene zveze, nam je za 24sata pred štirimi leti povedala Kristina Mandarina (28), od takrat pa se ji je življenje spremenilo. Takrat so jo ljudje dobesedno grabili za fotografiranje na stojnici, ko je prodajala, iz avtomobilov so ji trobili in ji delili komplimente. Prej je sramežljiva Kristina spregovorila o tem, kako vesela je, da so stranke zadovoljne, njena prijateljica pa je priznala, da ji nenadno zanimanje medijev ni bilo naklonjeno.

»Mandarine sem začel prodajati šele pred enim tednom, ko se je začela sezona. Prodajala sem tudi lubenice. Mislim, da sem zanimiva za stranke, ker sem mlada in nova. Številne stranke se zaletijo vame in me skušajo poditi. Mladenič mi je podaril čokolado in nanjo napisal lepo sporočilo in svojo številko mobilnega telefona. Oh, slajši je od čokolade,« je nekoč rekla. Brez kančka ličil je Kristina takrat prodajala mandarine, danes pa svoje oboževalce na družbenih omrežjih časti z golimi fotografijami in se podala v vode spletnih vplivnežov. Tako je pred kratkim praznovala rojstni dan, za to priložnost pa si je nadela le roza pentljo in rdeče nalepke, ki si jih je nalepila na prsi.

Danes je, kot pravijo njeni oboževalci, neprepoznavna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Penava (@kristinaofficial12)

Od takrat je Kristina prestala več estetskih posegov in priznala, da je imela operacijo dojk, ustnic in nosu. Danes je, kot pravijo njeni oboževalci, neprepoznavna. »Za povečanje oziroma najprej korekcijo dojk sem se odločila, ker je treba zamenjati stare silikone, za ta poseg pa sem se odločila, ker opravljam delo, ki take stvari zahteva. Seveda si to želim narediti tudi zaradi videza. Zamenjala bom samo oprsje – namesto 550 ml jih bom dala 750,« je lani za RTL povedala Kristina. Poleg oprsja si je operirala tudi nos, ustnice in tako imenovane mačje oči, pred kratkim pa se je pohvalila z vozniškim dovoljenjem. Priznala je, da se vozi z mercedesom, ki ste ji ga kupili.

Ima sledilce na družbenih omrežjih in kariera vplivnice ji gre kar dobro od rok, a Kristina brez težav dela na stojnici, kadar je le priložnost. »Zagotovo se še vidimo na stojnici. Ni mi problem delati, pa tudi sram me ni. To vedo vsi, ki me poznajo.«