• C Novo mesto
  • 03:07
  • Pon, 23.05.2022

Ksenija padla v posteljo največjega zapeljivca! Vse se je dogajalo pred očmi njene simpatije

Srbski mediji so se spomnili, da je imela Slovenka najdaljši seks v zgodovini šova Parovi, on se sedaj dela, da je ne pozna …

Srbski resničnostni šov sicer iz dneva v dan premika vse meje in tekmovalci presenečajo s svojimi dejanji. Pogosti so prepiri, razvijajo se nove ljubezni, pa tudi gostje, ki pridejo, znajo ‘priliti na ogenj’. Ksenija Kranjec, naša resničnostna zvezdnica in udeleženka resničnostnega šova Bar, se je z Damirjem Tepavcem že več dni družila, a ker je Damirja v lokalu začelo obiskovati neko dekle po imenu Dragana, ki ji je všeč, je začela biti ljubosumna in usmerjati svoja čustva na drugega udeleženca. Seveda je izbrala enega največjih zapeljivce v resničnostnih šovih, Ivana Neškovića. V spalnici sta se sprostila, skupaj legla v posteljo in se nato začela crkljati. Ksenija se je ves čas dotikala njegovega golega telesa, a tudi on ni ostal imun, medtem ko so ostali tekmovalci spremljali dogajanje. Vsem je padlo v oči, da je Damir vse videl.

Burila domišljijo tudi v šovu Pari

So se pa srbski mediji v teh dneh spomnili, da je Ksenija sodelovala pri kontroverznem resničnostnem šovu Pari leta 2017, ko je zmagala Dalila Dragojević, malokdo pa ve, da je takrat stopila v razmerje z Nikolo Lakićem. V peti sezoni omenjenega resničnostnega šova Pari sta namreč Nikola in Ksenija uživala v ljubezni, mnogi pa se spominjajo, da je bil njun seks najdaljši v resničnostnem šovu. Nikola je namreč naknadno vstopil v resničnostni šov, se takoj ujel z našo starleto. Kmalu je sledila vroča posteljna akcija, ki je trajala 45 minut, kar je najdaljši seks v zgodovini Parov. Kot še te dni poročajo srbski mediji, se Nikola sedaj dela, da je Ksenije ne pozna in sploh ne komentira njenih potez v Baru.

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno. v mestu.

N. D.; Foto: PINK TV

dolenjske lekarne