• C Novo mesto
  • 21:06
  • Čet, 30.06.2022

VIDEO: Ksenija pred živčnim zlomom, Bar se je ‘tresel’ od prepirov

poletni festival

Očitno se zaveda, da je njeno preživetje v srbskem šovu Bar v resnici na majavih nogah in da ji marsikaj ni šlo po načrtih.

Ksenija Kranjec je v resničnostni šov Bar vstopila polna samozavesti, zavedajoč se svoje lepote in izkušenj s šovi resničnostnega formata, a so jo sotekmovalci očitno povsem vrgli iz tira, zato so začele padati težke besed, prepirati pa se je začela z vsemi okoli sebe. Tekom nominacij je naša resničnostna zvezdnica povsem izgubila živce, saj ni bila kos temu, da ji nekdo daje minus. Očitno se zaveda, da je njeno preživetje v šovu resnici na majavih nogah in da ji marsikaj ni šlo po načrtih. Tokrat se je sprla z moškimi, najprej z Markom, ki ji je dal minus, nato pa z Darkom, s katerim sta gojila simpatije, čeprav je le ta ni hotel nominirati. »Ti me imaš na piki! Že zdavnaj mi je rekel, da bova imela vojno,« je povedala Ksenija. »Kakšne stare čase? Tiste pred dvema dnevoma! Tebe nisem nominiral in zdaj mi je žal za to,« je zavpil Darko, nato pa se je Ksenija dotaknila še njegovega sina, da bi ga poskušala sprovocirati.

 

»To je moje bodoče dekle«

Po tej nervozi je le Ivanu uspelo zbuditi nasmeh na Ksenijin obraz, ob tem pa je razkril, da je to njegova bodoča punca. »V bližnji prihodnosti ali v daljni prihodnosti?« je vprašala voditeljica Jelena Nikolić. »Bomo videli,« je odgovoril Ivan. Takoj za tem mu je Ksenija dala plus, ker je bil vedno ob njej. »Bil je edini, ki je bil vedno z mano, sicer bi imela veliko več razbitin in zlomov,« je povedala Ksenija.

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno v mestu.

N. D.; Foto: Kurir/zajem zaslona

dolenjske lekarne poletje