• C Novo mesto
  • 03:07
  • Tor, 18.01.2022

Ksenija v Baru razlagala, da je moškega peljala kot psa! Na spletu se je pojavil šokanten posnetek

Zagotovo se spomnite, da so na plano prišle umazane skrivnosti naše udeleženke Ksenije Kranjec v srbskem resničnostnem šovu Bar. Barovci so se igrali igro resnica ali izziv, najbolj zanimive izjave pa je zagotovo podala, kdo drug kot Ksenija. Sotekmovalca Marka Tošića je prosila, naj ji odgovori na vprašanje, ali rad uresničuje ženske fantazije. »Ja, všeč mi je, da je domina,« je rekel Marko, Ksenija pa se je spomnila: »Eden od njih me je prosil, naj ga privežem z verigami in ga popeljem po ulici, in je zalajal. Pa sem ga privezala in šla z njim iz sobe v sobo in je lajal. Za to sem dobila veliko denarja.«

Medtem pa je v varaždinskem nakupovalnem središču pozornost mimoidočih pritegnila nenavadna scena, posnetek pa je preplavil družbena omrežja. Dekle, oblečeno v kombinezon iz lateksa je na povodcu vodilo moškega, ki se je plazil ob njej. Kmalu se je izvedelo, da gre za ‘tik tokerja’ Anteo Ajbek in Renata Pirina, ki sta posnela vsebino za družbena omrežja. Mimogrede, Antea in Renato sta par, s posnetki pa sta se že hvalila na svojih profilih.  »Moškega držijo na verigi,« je Antea zapisala ob videu na TikToku, kjer jo spremlja preko 40.000 ljudi. Antea pogosto objavlja podobne vsebine na družbenih omrežjih in ima seveda svoj račun na spletni platformi OnlyFans.

Čeprav je prior sila nenavaden, hrvaški mediji poudarjajo, da o tem ne poročajo prvič. Spomnimo, januarja lani je v Konzumu na Radniški cesti v Zagrebu nastala podobna fotografija, ki so jo mediji prenesli potem, ko se je hitro razširila po družbenih omrežjih. Prikazan je bil tudi mladenič na povodcu, ki se plazi, mlajša punca pa je držala povodec. Tudi leto prej so pisali o podobnem primeru iz Los Angelesa.

N. D.; Foto: Tik Tok