• C Novo mesto
  • 03:23
  • Sob, 21.05.2022

Lara je doživela živčni zlom! Voditeljica je tekmovalcem sporočila slabe novice

Žal je tekmovanja v srbskem šovu Bar konec Laro Goršek Kos. Že včeraj so naši mediji zapisali, da so po drami  akcijo menda sprožili kar njeni domači in ji pomagali, da se je vrnila nazaj v Slovenijo. »Adijo Bar aka zoološki vrt. Adijo Beograd,« je tekmovalka zapisala v svoji Instagram zgodbi, v kateri je pokazala, da je že na poti domov.

Voditeljica povedala, kaj se je dogajalo

Kot je razkrila zadnja oddaja omenjenega resničnostnega šova, je voditeljica vstopila v Bar in tekmovalcem povedala ne tako dobro novico. »Lara je žal padla in končala v bolnišnici, zaradi neizpolnitve naloge pa je doživela živčni zlom. Bar ni ta šibke,« je povedala Jelena Nikolić, voditeljica šova Bar. Ob tem je dodala, da naša udeleženka resničnostnih šovov, ki ima tudi profil na strani za odrasle Only Fans, ne bo nadaljevala tekmovanja . Tekmovalci so morali ponovno glasovati. Ksenija Kranjec ostaja favoritka.

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno v mestu.

Tudi Jan Klobasa ni zdržal

Še en slovenski tekmovalec, Jan Klobasa, je pred časom  zapustil omenjeni šov. Takrat so javnost obvestili, da je bil Jan odpuščen zaradi neopravljanja delovnih obveznosti. A to, da je posedal in se vedel kot gost, je bilo kot kaže zgolj del njegovega načrta, da se je lahko poslovil od šov. V ozadju so bili menda psihični pritiski. »Ne, ni žal, da sem šel tja … to kar sem na lastni koži videl in doživel, mi je dalo neopisljivo potrditev, da smo Slovenci super narod in da sem res lahko iskreno vesel, da sem Slovenec,« je za portal njena.si dejal Jan in poudaril, kakšno veselje občuti ob vrnitvi v svoje življenje. »Ne morem opisat sreče, ki jo čutim zdaj, ko sem doma s svojimi …«

N. D.; Foto: PINK TV

cvetličarna