• C Novo mesto
  • 10:07
  • Sre, 29.11.2023

Lara je komaj zadrževala kopalke na sebi, komentatorje pa so zmotile njene kopalke

qlandia krško

Dekleta je v šovu Sanjski moški pričakalo dvojno presenečenje: zmenki v dvoje se lahko razpotegnejo tudi čez noč – brez kamer in mikrofonov, hkrati pa je za vse punce začel teči zadnji teden bivanja v dvorcu. Na zmenek je Blaž že povabil dve punci in prenočiti sta si želeli obe …

Smo pa zasledili, da so komentatorji oddaje Vrtnice in vino planili v smeh, saj se jim njena izbira Larinih kopalk ni zdela ravno primerna. »A drugih kopalk ni mogla dat gor?« je radovedno vprašala Nuša. »Narobe si je dala modrček gor,« pa je dodala Ajla. »Ej, pa kaj to vse ženske nosijo?! Kopalke narobe obrnjene! Pa kdo se je to spomnil?« se je pritoževala Maruša, »Ej, kaj mi gre pa to na živce,« pa se je z njo strinjal tudi njen soprog Luka. »Jaz si bom naslednjič kar hlače na glavo dal, pa bom kar nag,« se je še ponorčeval iz njenih kopalk.

Sanjski moški je najprej povabil na zmenek Laro, ki jo je vabilo presenetilo. Blaž je po Laro prišel s predelanim kombijem, ‘vanom’, na streho katerega je bil privezan napihljiv flamingo. Opravila sta se v Aqualuno v Podčetrtek, kjer je Lara delala štiri leta. Ko sta prispela na kopališče, je Blaža Lara sezula s svojim videzom – predvsem mu je domišljijo buril njen bikini iz samih vrvic. Tudi ona je bila očarana nad njim.  Oba sta se zabavala, smejala, Lara je komaj zadrževala kopalke na sebi – vsakič, ko je pridrvela s tobogana v bazen, je ostala brez … Ko jo je prijel v naročje, je priznala, da ni čisto sproščena. A ko je Blaž  napeljal pogovor na poljub, jo dejansko hotel poljubiti, pa se je umaknila.  Vseeno je bila Lara za to da prespita in to brez kamer. Zjutraj je gledalcem zaupala, da sta se stiskala in dotikala, nista pa se veliko pogovarjala.

Kako pa je šlo z Arijano?

Arijanno pa je odpeljal na zmenek v Lipico in do konjev. Blaž je začel pogovor o tem, kar je izvedel o Arijanni od Eve Lune. Arijanna mu je zaupala, da so punce ljubosumne, da jo grdo gledajo. Zvečer sta poklepetala ob romantični večerji v popolnem ambientu. Nato je Blaž pred Arijanno postavi škatlo s sporočilom in ključem sobe. Blaž je bil na trnih … Arijanna je sprejela. »Sem ful vznemirjena!« je bila navdušena Arijanna, ki je dodala, da je to edinstvena priložnost, da se bolj intenzivno spoznata.

N. D.; Foto: POP TV