• C Novo mesto
  • 03:19
  • Čet, 09.02.2023

Laura Beranič na Instagramu razkrila, kdo je novi Sanjski moški? »Nisem vam jaz tega povedala, a ravno …«

Tekmovalka, ki smo jo dodobra spoznali v zadnji sezoni šova Sanjski moški Laura Beranič, ki sliši tudi na nadimek Kraljica, je na svojem Instagram storyu objavila zanimivo vest. »Ker so vse pogostejša ugibanja glede tega, kdo je Sanjski moški nove sezone, bom rekla samo to. Če iste službo pokličite spodnjo telefonsko številko. Brez šefa bodo ostali. Nisem vam jaz tega povedala, a ravno se odpravlja n snemanje šova Sanjski moški,« je simpatična Štajerka povedala svojim sledilcem, po vsej verjetnosti v šali. Če bi sodili po njenih izjavah gre za Dejana Ramšaka  direktorja in lastnika podjetja FIDEBO d.o.o. ter predsednika nogometnega kluba Pobrežje Maribor.

Sicer pa je POP TV po nekaj mesecih ugibanj zdaj končno sporočil novico, ki smo jo vsi čakali! Za portal njena so namreč potrdili da je glavni akter izbran in snemanje se bo začelo že zelo kmalu, natančneje 16. maja. Povedali so še, da bodo novo sezono ene izmed najbolj priljubljenih oddaj začeli snemati na prestižni lokaciji, razkrili pa so, kar se kandidatk tiče, da so letos izločili kar vse znane obraze, to pa v osnovi pomeni, da bomo spoznali kar 18 novih deklet.

Še nasvet lanskega Sanjskega moškega

Kakor koli, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

»Lahko vsem moškim, ki razmišljajo o prijavi, povem, da je to zagotovo življenjska priložnost, ki vam bo prinesla ogromno novih spoznanj o sebi in drugih. Jaz imam na snemalne dneve, čeprav so bili bolj naporni, kot sem pričakoval, samo lepe spomine,« pa je za službo za komuniciranje z javnostmi POP TV-ja on morebitnem novem kandidatu povedal lanskoletni glavni junak šova.