• C Novo mesto
  • 14:20
  • Pon, 08.08.2022

Laura iz Sanjskega moškega doživela šok na dopustu: Komaj čakam, da se vrnem v Slovenijo

podčetrtek

Če spremljate Instagram slovenski resničnostnih zvezd, potem veste, da Laura Beranič in Ksenija Kranjec trenutno dopustujeta v Egiptu. Kljub sanjskim plažam, visokim temperaturam pa zgovorna Štajerka, znana po nadimku Kraljica, razkriva v Instagram Storyih, da vse ni tako rožnato, kot je morda videti na prvi pogled.  »Povedala sem že, da so tukaj zelo tečni z osvajanjem, zdaj mi je pa že vsega preveč, ker je zdaj zvečer v jedilnici do mene pristopil gospod, ki se ima za vodjo tu. Moškega je zanimalo, s čim se ukvarja oz. kaj počne doma. Na hitro sem mu odgovorila, nato pa vprašala, zakaj ga to zanima. Rekel mi je da me je preveril na Instagramu. Potem pa naj bi šel še do kolegice in ji smrtno resno dejal, da zame ponuja 15 kamel, razkriva rahlo šokirana Laura ter ob tem dodaja, da očitno Egipt ni zanjo in da komaj čaka vrnitev v Slovenijo.

V poslovne vode

Sicer pa si je junakinja zadnje sezone resničnostnega šov Sanjski moški uresničila veliko željo. Kot je pojasnila svojim sledilcem na družbenem omrežju, je na trgu ponudila kozmetični negovalni izdelek lastne blagovne znamke. »Ponosno predstavljam prvi produkt mojega branda. Zgodba je nastajala precej časa, saj mi je bila izbira sestavin, embalaže, teksture in vonja ekstremno pomembna,« je pojasnila Laura, ki je spletne police že napolnila s kremami za obraz, ki so, kot pojasnjuje v predstavitvi, nastale v sodelovanju z laboratorijem v Benetkah. Menda se je od naročil ‘sesula’ celo spletna stran …

Objavlja vroče fotografije

Pisali pa smo že, da Laura očitno ni bila zadovoljna s svojim videzom, nakopičili so se ji kilogrami, kar nekaj časa se je borila z njimi in tokrat ji je zares uspelo shujšati do te mere, da je marsikdo ostal v odprtih ust. 24-letnica je v dokaz na Instagramu pred časom delila fotografije, ob katerih nas je pustila brez besed. Sodeč po objavah je v zadnjem času shujšala za 9 kilogramov, do teh rezultatov pa ji je uspelo priti le 3 mesecih.

sejmi
odiseja planetariji