• C Novo mesto
  • 00:25
  • Čet, 26.01.2023

Laura navdušila v kopalkah, a vseeno so jo nagnali z bazena

Sanjska ženska Laura Beranič je širši javnosti postala poznana v šovu Sanjski moški. Borila se je za srce Gregorja Čeglaja, osvojila ga ni,  a sta tudi po šovu ostala prava prijatelja. Laura je svojo medijsko izpostavljenost dobro izkoristila, tokrat pa so bili ob njeni objavi bili navdušeni. Pokazala je namreč, kako uživa v Portorožu v prelepih rdečih kopalkah. »Vroča si,« je bil slog komentarjev. Med sproščanjem v tamkajšnjem bazenu pa je Štajerka doživela neprijetno presenečenje, saj je morala prostore za pol ure zapustiti. »Ravno ko jaz hočem zaspati, nas naženejo z bazena,« je potarnala in dodala, da ne more verjeti, »kam smo prišli«. Ravno v tistem času je namreč potekalo razkuževanje, zato so morali za nekaj minut vsi obiskovalci prostore zapustiti.

In ko smo že pri kraljici Lauri …

Štajerska, znana kot Kraljica, je pred kratkim objavila fotografijo, ki buri domišljijo sledilcev, saj je imela na sebi sredi zime opravo kožne barve. Obstaja nežna, topla stran mene. Ampak raje bi bila znana kot Ledena kraljica, je sporočila oboževalcem. Njena sestra je ob tem dodala, da je za to sliko skoraj zmrznila. »Opa …bi se lahko Laura skupaj smučala letos vidim, da te nič ne zebe …«; »Sem mislil da si gola,« ob tem dodajajo njeni sledilci.

Tudi shujšala je

Je pa naša resničnostna zvezdnica v desetih dneh shujšala kar pet kilogramov oz. zmanjšala maščobne zaloge za devet odstotkov. »Moj cilj je bil shujšati do rojstnega dne in uspelo mi je. To je darilo, ki sem ga podarila sama sebi, da sem videti boljše. A to ni zgolj instantna dieta, da bi lahko oblekla novo obleko, od zdaj naprej želim paziti na svoje zdravje in svojo prehrano,« medijem razlaga Laura ter ob tem doda, da skozi sam postopek ni bila lačna, ni doživela padca energije, prav tako ni bila nervozna. Avtor te diete, nutricionist Giovanni Mandra, razlaga, da je to klinično preizkušena metoda, ki v 14 dneh odpravi kar 9,2 odstotka maščobnih zalog oziroma od sedem do deset odstotkov začetne telesne teže. Obstaja pa tudi druga faza, ki skrbi za stabilizacijo.

N. D., Foto: Instagram