• C Novo mesto
  • 17:53
  • Čet, 21.09.2023

Laure iz Sanjskega moškega, kaj se je zgodilo!? Sploh je ne bi prepoznali

Mariborčanko Lauro Beranič je Slovenija spoznala leta 2021 v šovu Sanjski moški, kjer se je predstavila z nadimkom Kraljica. Pozornost je gledalcev je pridobila tudi, ker je bila vedno brez dlake na jeziku.  Sanjskega mošlega Gregorja Čeglaja sicer ni osvojila, sta pa ostala zelo dobra prijatelja, pa tudi število sledilcev ji na Instagramu strmo raste (ima jih preko 41 tisoč. op.p).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 24ur.com (@24urcom)

Te dni so se nanjo ponovno spomnili mediji saj so na družbenih omrežjih opazili njene nove fotografije. Če jih ne bi gledali na njenem instagram profilu, bi bili prepričani, da na fotografijah ni ona, so zapisali. Je pa treba poudariti, da je simpatična Štajerka v zadnjem obdobju stopila lepo število odvečnih kilogramov ter poskrbela za oblikovanje in učvrstitev telesa. Ob tem je medijem zaupala, da se je odločila  za malo estetskega polnjenja ustnic ter svoj obraz zaupala za še nekaj popravkov priznanemu lepotnemu kirurgu, ki deluje na področju Maribora.

O šovu …

Kakor koli, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu! Sanjski moški je bil leta 2021 takrat tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova.

N. D.; Foto: Instagram